Σκύλος παίζει πιάνο και γίνεται viral! (Video)

16:56 7/10/2019 - Πηγή: iPop

Ποιος είπε ότι οι σκύλοι δεν μπορούν να είναι μουσικά ταλέντα; Εμείς βρήκαμε έναν που μπορεί άνετα να πάει στο The Voice και να κάνει και τους τέσσερις κριτές να γυρίσουν τις καρέκλες τους! Σκύλος παίζει πιάνο και δικαίως γίνεται viral!

O Buddy Mercury είναι ο σκύλος που παίζει πιάνο

κι έχει γίνει διάσημος για τα εξαιρετικά skills του! Το beagle αγαπάει επίσης να τραγουδάει και είναι καταπληκτικός με τα παιδιά!

Πρόσφατα, οι σκυλογονείς του κατέγραψαν κατά λάθος ένα video όπου ο σκύλος παίζει πιάνο και η κορούλα τους λικνίζεται στους ρυθμούς του!

Το video έγινε αμέσως viral για τους σωστούς λόγους και πλέον μετράει πάνω από 4 εκατομμύρια views στο YouTube!

Δες πώς ο σκύλος παίζει πιάνο:

Πάμε, όμως, να μάθουμε λίγες παραπάνω πληροφορίες γι’ αυτόν τον ταλαντούχο σκύλο;

Όπως είπαμε παραπάνω, ο σκύλος, εκτός από το να παίζει πιάνο, τραγουδάει κιόλας!

Μάλιστα, αν θέλεις να βοηθήσεις κι άλλα σκυλάκια όπως ο Buddy να διασωθούν, μπορείς ν’ αγοράσεις το… cd του απ’ το iTunes!

Nαι, ο ταλαντούχος σκύλος έχει δικό του άλμπουμ με 13 επιτυχίες, το οποίο έχει και άψογες κριτικές: 5 στα 5 αστέρια! Είναι ο πρώτος σκύλος- τραγουδιστής στο iTunes και μπορείς να στηρίξεις τα αγαπημένα σου ζωάκια αγοράζοντας είτε ολόκληρο τον δίσκο, είτε κάποιο τραγούδι!

Ποιο είναι το αγαπημένο είδος μουσικής των σκύλων;

Έρευνα η οποία διενεργήθηκε στο University of Glasgow έδειξε ότι τα σκυλάκια όχι απλά αγαπούν τη μουσική, αλλά έχουν κι αγαπημένο είδος.

Σύμφωνα με τις αντιδράσεις των σκύλων που συμμετείχαν στην έρευνα, οι τετράποδοι φίλοι μας προτιμούν την soft rock αλλά και την reggae!

Για τις ανάγκες της μελέτης, τα σκυλάκια άκουσαν διάφορα είδη μουσικής, ενώ οι επιστήμονες παρακολουθούσαν τον καρδιακό παλμο τους αλλά και την συμπεριφορά τους εν γένει.

Δες ακόμα:

Ξέχνα όσα ήξερες- Ο σκύλος σου έχει μουσικές προτιμήσεις που μάλλον αγνοείς

Το άρθρο Σκύλος παίζει πιάνο και γίνεται viral! (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα