Σενάρια θανάτου του Prince

19:43 23/4/2016 - Πηγή: iPop

Σοκαρισμένος παραμένει ο καλλιτεχνικός κόσμος από τον αιφνίδιο θάνατο του Prince και οι εκατομμύρια θαυμαστές του παγκοσμίως.

Πλήθος κόσμου συρρέει έξω από το σπίτι του στη Μινεσότα και αφήνει λουλούδια για να τιμήσει τη μνήμη του βασιλιά της ποπ.

Ο ξαφνικός θάνατος του 57χρονου καλλιτέχνη έχει πυροδοτήσει σειρά σεναρίων.

Σύμφωνα με την Daily Mail, έξι ημέρες

πριν τον θάνατό του και ενώ επέστρεφε από συναυλία που είχε πραγματοποιήσει στην Ατλάντα, το αεροπλάνο που τον μετέφερε πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο του Ιλινόις, προκειμένου ο Prince να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Αρχικά έγινε λόγος για γρίπη. Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ωστόσο ότι αυτό σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί αναγκαστική προσγείωση 48 λεπτά πριν τον τελικό προορισμό. Μάλιστα, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γιατροί έκαναν στον Prince ένεση η οποία χορηγείται έπειτα από χρήση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, οι γιατροί συνέστησαν στον Prince να παραμείνει για νοσηλεία και παρακολούθηση. Ζήτησε ωστόσο ιδιωτικό δωμάτιο και όταν δεν ικανοποιήθηκε το αίτημά του αποχώρησε.

Ο Prince φέρεται επίσης να εμφανίστηκε το τελευταίο διάστημα σε φαρμακείο και σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν «αδύναμος και νευρικός».

Ο καλλιτέχνης δεν έφερε τραύματα στο σώμα του αλλά «δεν έχουμε και λόγο μέχρι στιγμής να πιστεύουμε πως πρόκειται για αυτοκτονία», είπε σε συνέντευξη Τύπου ο σερίφης της Μινεσότα.

The post Σενάρια θανάτου του Prince appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα