Σενάρια σεξουαλικής επίθεσης εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία της γυναίκας που βρέθηκε στο Μαρούσι

15:38 26/5/2016 - Πηγή: iPop

Τα σενάρια σεξουαλικής επίθεσης εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ, σχετικά με τη δολοφονία της γυναίκας που βρέθηκε υπόγειο γκαράζ super market στο Μαρούσι.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία των αρχών τα σενάρια σεξουαλικής επίθεσης αυξάνονται καθώς η άτυχη γυναίκα βρέθηκε γυμνή από τη μέση και κάτω.

Ο δράστης δεν προσπάθησε να την κλέψει από τη στιγμή που στην τσάντα της βρέθηκε το πορτοφόλι αλλά και το κινητό της.

Ο ιατροδικαστής σημείωσε πως το θύμα έφερε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις αλλά επίσης και σπασμένα πλευρά.

Το Αθηναϊκό Πρακτορείο τονίζει πως λόγω της προχωρημένης σήψης της σορού της 69ης δεν ήταν δυνατό να διαπιστωθεί αν πριν αφήσει την τελευταία της πνοή είχε βιαστεί.

Βέβαια, ελήφθη γενετικό υλικό από τη Διεύθυνση Εγκληματικών Ερευνών, με στόχο να εξετασθεί εάν ταυτίζεται με του «δράκου» του Αμαρουσίου.

Ο 30χρονος φερόμενος ως βιαστής συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης, και κατηγορείται για επιθέσεις σε έξι τουλάχιστον γυναικών.

Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο ο 30χρονος αν είναι ο δράστης της στυγερής δολοφονίας καθώς το θύμα βρέθηκε στην ακτίνα του.

Να θυμίσουμε πως σε βάρος του 30χρονου έχει ήδη σχηματισθεί ποινική δικογραφία «για απόπειρα βιασμού κατ’ εξακολούθηση». Ο φερόμενος ως βιαστής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και στη συνέχεια παραπέμφθηκε στον τακτικό ανακριτή.

The post Σενάρια σεξουαλικής επίθεσης εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία της γυναίκας που βρέθηκε στο Μαρούσι appeared first on iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
δολοφονια της γυναικας στο μαρουσι
Τυχαία Θέματα