Σε προεκλογικό mood ο Trump

09:20 19/2/2017 - Πηγή: iPop

Σε προεκλογικό mood φαίνεται πως έχει μπει ξανά ο Donald Trump αφού το Σάββατο επέστρεψε στις προεκλογικές συγκεντρώσεις και μίλησε για τις υποσχέσεις τις οποίες έχει τηρήσει στον ένα μήνα που βρίσκεται στην εξουσία.

Σύμφωνα με όσα σχολιάζει το πρακτορείο Reuters, η συγκέντρωση του Σαββάτου αποτελεί μια πρόωρη έναρξη της κούρσας για τη διεκδίκηση της Προεδρίας το 2020.

Πέντε ώρες μετά την

ορκωμοσία του στην 20ή Ιανουαρίου, ο Trump είχε υποβάλει την υποψηφιότητά του για την επανεκλογή του το 2020, όντας προς το παρόν χωρίς αντίπαλο, ενώ κανένας Δημοκρατικός δεν έχει ακόμα δηλώσει υποψηφιότητα.

Σε ομιλία του το Σάββατο στη Φλόριντα, ο Trump μίλησε για τις ψευδείς ειδήσεις, για τις οποίες κατηγορεί ΜΜΕ και δημοσιογράφους ότι μέσω εκείνων καλύπτουν τη δράση του.

Βρίσκομαι εδώ επειδή θέλω να είμαι ανάμεσα στους φίλους μου και ανάμεσα στον λαό. Δεν θα επιτρέψουμε στις πλαστές ειδήσεις να μας πούνε τι θα κάνουμε, πώς θα ζήσουμε ή τι να πιστέψουμε

Ο Αμερικανός Πρόεδρος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του διάβασε τον ομοσπονδιακό νόμο για το αντιμεταναστευτικό του διάταγμα και για ακόμα μια φορά άσκησε κριτική στο Εφετείο, το οποίο αποφάσισε τη μη εφαρμογή του. «Δεν παραιτούμαστε», σημείσε και πρόσθεσε: «Δεν παραιτούμαστε ποτέ».

Ορισμένα μέλη απ’ το κοινό εξέφρασαν υπέρμετρο ενθουσιασμό για τον Trump, ενώ ένας πωλητής αυτοκινήτων, 47 ετών απ’ το Δυτικό Παλμ Μπιτς της Φλόριντα περίμενε απ΄τις 4:00 τα ξημερώματα στην ουρά για να τον δει. «Ο ενθουσιασμός του και η αγάπη που δείχνει σε μας, τον λαό, αυτά είναι που με κάνουν κάθε μέρα να είμαι και πιο κοντά του».

Ο Trump ξαφνιάζοντας τους πάντες ανέβασε τον άνδρα στο βήμα και τον άφησε να μιλήσει στο λαό. Ωστόσο, λίγο αργότερα παραδέχθηκε πως αυτό που έκανε πιθανόν να μην ευχαρίστησε τη Μυστική Υπηρεσία.

Photo: Chris O’Meara / AP

The post Σε προεκλογικό mood ο Trump appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα