Σε εξέλιξη οι συναντήσεις των ξένων επενδυτών με τα στελέχη της Κυβέρνησης

15:57 29/1/2016 - Πηγή: iPop

Σε εξέλιξη βρίσκεται το μπαράζ συναντήσεων της ελληνικής κυβέρνησης και με τους ξένους επενδυτές που κατέφθασαν στην Ελλάδα την Πέμπτη.

Οι Prem Watsa, Wilbur Ross και John Paulson, έχουν ήδη συναντηθεί με τον νέο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και με τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ, Πιτσιόρλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες αργότερα, μέσα στη μέρα, θα συνομιλήσουν με τον Πρωθυπουργό, τον κ.Τσακαλώτο τον κ.Δραγασάκη, τον κ.Παππά, αλλά και

τον διοικητή της ΤτΕ, κ.Στουρνάρα.

Στο τραπέζι των συνομιλιών έχει πέσει η πορεία της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές αλλά και η γενικότερη εικόνα της ελληνικής οικονομίας.

Αξίζει να τονιστεί πως ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις μέχρι τώρα συναντήσεις του είχε η κοινή επίσκεψη Watsa – Ross στη Eurobank.

Στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί με επιχειρηματίες, το βράδυ της Παρασκευής, ενδέχεται να προκύψουν συζητήσεις για μελλοντικά deals.

Στόχος των επενδυτών είναι να λάβουν υπόσχεση πως η ολοκλήρωση της αξιολόγησης θα πραγματοποιηθεί και φυσικά να λάβουν εγγυήσεις για στη σταθερότητα του επενδυτικού και επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

Αυτή δεν είναι η πρώτη τους επίσκεψη στην Ελλάδα, αφού και στο παρελθόν έχουν συνομιλήσει με τον Αλέξη Τσίπρα.

The post Σε εξέλιξη οι συναντήσεις των ξένων επενδυτών με τα στελέχη της Κυβέρνησης appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα