Σχεδίασε το σπίτι των ονείρων σου και μάθε τι αποκαλύπτει για τον χαρακτήρα σου

17:13 8/2/2021 - Πηγή: iPop

Οι επιλογές που κάνεις στην ζωή σου, αντανακλούν κομμάτια του χαρακτήρα σου. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με το σπίτι σου. Πάρτο με τη λογική, ένας άνθρωπος που στη ζωή του τείνει να είναι πολύ οργανωμένος, δύσκολα θα έχει ένα σπίτι μέσα στο χάος. Ένας άνθρωπος που λατρεύει τα χρώματα και τη ζωντάνια, δύσκολα θα έχει βαμμένους μαύρους τους τοίχους του σπιτιού του. Τι σημαίνει όμως για σένα το σπίτι των ονείρων σου;

Αν σου λέγαμε να το σχεδιάσεις, δίνοντάς σου κάποιες εναλλακτικές για να διαλέξεις, ποιες θα ήταν

οι επιλογές σου; Αυτές οι επιλογές κάτι φανερώνουν για τον χαρακτήρα σου!

Στο συγκεκριμένο τεστ θα κληθείς να επιλέξεις μερικά βασικά κομμάτια ενός σπιτιού και θα μάθεις εάν οι επιλογές σου δείχνουν ότι είσαι εσωστρεφής ή εξωστρεφής.

Tα 12 προϊόντα αποθήκευσης και οργάνωσης χώρου που πάντα χρειαζόσουν! Θα βάλουν σε τάξη το σπίτι σου

Οι ψυχολόγοι μπορούν να βρουν πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την προσωπικότητα ενός ανθρώπου, παρατηρώντας ορισμένα σημεία του σπιτιού του.

Μπορεί να το έχεις παρατηρήσει και από εσένα, όταν η ψυχολογία σου είναι πεσμένη και νιώθεις μπερδεμένος, είναι πιο πιθανό να έχεις αφήσει ακατάστατο το σπίτι σου, ενώ τις μέρες που η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη και νιώθεις καλά με τον εαυτό σου, φροντίζεις περισσότερο να είναι προσεγμένος ο χώρος σου.

Αυτές βέβαια είναι πιο “βαριές” -αν θα μπορούσαμε να τις χαρακτηρίσουμε έτσι- περιπτώσεις αποτύπωσης της διάθεσης και του χαρακτήρα στο σπίτι. Αυτό το τεστ που θα κάνεις επικεντρώνεται περισσότερο σε θέματα διακόσμησης και αισθητικής.

Είσαι έτοιμος να σχεδιάσεις το σπίτι των ονείρων σου;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Σχεδίασε το σπίτι των ονείρων σου και μάθε τι αποκαλύπτει για τον χαρακτήρα σου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα