Σάντουιτς monte cristo για τις λιγούρες που εμφανίζονται εκεί που δεν το περιμένεις – Ένα σνακ που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους!

14:18 25/9/2022 - Πηγή: iPop

Το σάντουιτς monte cristo είναι ένα τηγανιτό σάντουιτς βουτηγμένο σε αυγό, γεμιστό με ζαμπόν και τυρί, το οποίο σερβίρεται παραδοσιακά με κάποια μαρμελάδα. Κάτι σαν παραλλαγή του croque monsieur ας πούμε. Το ψωμί αλείφεται με μαγιονέζα και βούτυρο και το τυρί που χρησιμοποιείται συνήθως είναι το έμενταλ ή το προβολόνε. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή ν’ αλλάξεις τη βαρετή ρουτίνα του πρωινού σου και να μάθεις πώς παρασκευάζεις μια από τις καλύτερες και δημοφιλέστερες συνταγές για σάντουιτς.

Αν ψάχνεις τι θα φας

αύριο στη δουλειά σου έχουμε τη λύση: Πεντανόστιμο σάντουιτς Shawarma με ρεβίθια και δροσιστική σως άνηθου!

Συνταγή για σάντουιτς monte cristo: Υλικά2 αυγά1/4 φλιτζάνι γάλα2 κουταλιές της σούπας βούτυρο30 γρ μαγιονέζα12 φέτες άσπρο ψωμί8 φέτες γαλοπούλα8 φέτες τυρί ελβετικό ή προβολόνεΖάχαρη άχνη και μαρμελάδα βατόμουρο, για το σερβίρισμα

Η γαλοπούλα που περίσσεψε γίνεται… κλαμπ σάντουιτς!

Πώς να φτιάξεις αυτό το απίστευτα νόστιμο σνακ γρήγορα και εύκολαΣε ένα ρηχό πιάτο χτυπάμε τα αυγά και το γάλα.Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά.Τοποθετούμε 4 κομμάτια ψωμί και από πάνω βάζουμε 1 φέτα τυρί σε κάθε κομμάτι ψωμί. Τοποθετούμε αντίστοιχα 1 κομμάτι γαλοπούλα πάνω από κάθε κομμάτι τυρί.Παίρνουμε άλλες 4 φέτες ψωμί και απλώνουμε περίπου 1/2 κουταλιά του γλυκού μαγιονέζα στη μία πλευρά. Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία με τα υπόλοιπα 3 σάντουιτς.Βουτάμε κάθε σάντουιτς στο μείγμα αυγών και γάλακτος. Πρέπει να επικαλυφθούν, αλλά όχι να μουλιάσουν.Τοποθετούμε τα σάντουιτς στο τηγάνι με το βούτυρο. Μαγειρεύουμε μέχρι να φρυγανιστεί το ψωμί και να λιώσει το τυρί, στη συνέχεια αναποδογυρίζουμε προσεκτικά το σάντουιτς και μαγειρεύουμε την άλλη πλευρά.Κόβουμε τα σάντουιτς στη μέση για να τα σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη. Στο πλάι, τοποθετούμε ένα μικρό μπολάκι με μαρμελάδα, για τους πιο τολμηρούς.Καλή απόλαυση!

Ένα δροσερό σάντουιτς με καπνιστό σολομό και αβοκάντο σε περιμένει να το γευτείς

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Σάντουιτς monte cristo για τις λιγούρες που εμφανίζονται εκεί που δεν το περιμένεις – Ένα σνακ που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σάντουιτς,santouits