«Ρήγμα» στις σχέσεις της βασιλικής οικογένειας: Ο βασιλιάς Κάρολος φέρεται να έδιωξε τον πρίγκιπα Andrew από τα ανάκτορα του Buckingham μετά το σκάνδαλο Epstein

15:14 24/12/2022 - Πηγή: iPop

Μετά τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ, φαίνεται πως ο νέος βασιλιάς θέλει να ξεκαθαρίσει μια και καλή το θέμα που αφορά στον αδερφό του, πρίγκιπα Andrew και προέβη σε μία απόφαση που θα συνταράξει τα «νερά» της οικογένειας. Όπως ισχυρίζονται καλά ενημερωμένες πηγές ο βασιλιάς Κάρολος έδιωξε τον πρίγκιπα Andrew από τα Ανάκτορα του Buckingham μετά το σκάνδαλο Epstein.

Απομακρύνθηκε ο πρίγκιπας Andrew από τα βασιλικά

του καθήκοντα – Γιατί η βασίλισσα Ελισάβετ προχώρησε σε αυτή την απόφαση;

Τεταμένες οι σχέσεις της βασιλικής οικογένειας: Ο βασιλιάς Κάρολος έδιωξε τον πρίγκιπα Andrew

Ο ίδιος κλήθηκε να μην χρησιμοποιεί πλέον τα Ανάκτορα ως χώρο γραφείου, ουσιαστικά κόβοντας και τον τελευταίο του δεσμό με την παλιά του ζωή ως εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας, σύμφωνα με μια νέα έκθεση που παρουσιάστηκε στην εφημερίδα «The Sun».

Σύμφωνα με αυτή την απόφαση, ο 62χρονος πρίγκιπας, από τον οποίο αφαιρέθηκαν τα βασιλικά καθήκοντα πριν από σχεδόν τρία χρόνια λόγω των δεσμών του με το σκάνδαλο για sex trafficking των Jeffrey Epstein και Ghislaine Maxwell, δεν θα έχει πλέον άδεια γραφείου στο κάστρο που λειτουργεί ως βασιλική έδρα.

Ο πρίγκιπας Andrew αρνείται τη στενή φιλία του με την Ghislaine Maxwell – Τι υποστηρίζουν τα δικαστικά έγγραφα που κατέθεσε;

Η βασίλισσα Ελισάβετ είχε επιτρέψει στον γιο της Andrew να συνεχίσει να χρησιμοποιεί το παλάτι και να διατηρήσει ένα μικρό μέρος από το προσωπικό, μετά την αποχώρησή του από τα δημόσια καθήκοντα το 2020.

Ωστόσο, υπό τη διακυβέρνηση του αδερφού του, ο Andrew δεν θα επιτρέπεται καν να χρησιμοποιεί τα Ανάκτορα του Buckingham ως αντίστοιχη διεύθυνση. «Οποιαδήποτε παρουσία του στο Παλάτι έχει επίσημα τελειώσει», ανέφερε η πηγή στο πρακτορείο. «Ο Βασιλιάς το έχει ξεκαθαρίσει. Δεν είναι εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας. Είναι μόνος του πλέον».

On tomorrow's front page: King Charles throws disgraced Prince Andrew out of Buckingham Palacehttps://t.co/Os7kHQE7ev pic.twitter.com/sxijFqgMGK

— The Sun (@TheSun) December 23, 2022Η εμπλοκή στο σκάνδαλο Epstein

Η απέλαση είναι και η τελευταία σε μια σειρά τιμωριών από τότε που ο Andrew προσπάθησε να αρνηθεί ότι γνώριζε τη Virginia Giuffre, η οποία ισχυρίζεται ότι είχε αναγκαστεί να κάνει σεξ μαζί του κατόπιν εντολής του Epstein και της Maxwell.

Αν και ο ίδοιος δεν έχει παραδεχτεί τους ισχυρισμούς, πλήρωσε στη Giuffre ένα διακανονισμό 12 εκατομμυρίων δολαρίων τον Φεβρουάριο, αφού τον μήνυσε για σεξουαλική κακοποίηση.

Με εξωδικαστικό συμβιβασμό και μερικά εκατομμύρια λίρες, η βασιλική οικογένεια προσπαθεί να «σβήσει» το σεξουαλικό σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται ο Πρίγκιπας Andrew

Του αφαιρέθηκαν στρατιωτικοί και βασιλικοί τίτλοι και δεν του επέτρεψαν να φορέσει τη στρατιωτική του στολή στην κηδεία της μητέρας του. Λίγο μετά το θάνατό της, ο βασιλιάς Κάρολος είπε στον αδερφό του ότι δεν θα επέστρεφε ποτέ στη βασιλική ζωή. Τον περασμένο μήνα, ο βασιλιάς φέρεται να αφαίρεσε και την 24ωρη υπηρεσία ασφαλείας του Andrew.

Την Τετάρτη 21/12 μάλιστα, ο βασιλιάς Κάρολος ανακοίνωσε πως η σύζυγός του Καμίλα θα υπηρετήσει ως «Συνταγματάρχης των Φρουρών των Γρεναδιέρων», μια θέση που κατείχε προηγουμένως ο ντροπιασμένος πρίγκιπας Andrew

Παρά την εξορία του από το παλάτι, ο Andrew αναμένεται να περάσει το χριστουγεννιάτικο δείπνο με τον βασιλιά Κάρολο και την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια. Ο εξορισμένος πρίγκιπας είναι επίσης πιθανό να διατηρήσει, προς το παρόν, τη Βασιλική Στοά 31 κλινών που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση στο κτήμα Windsor.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «Ρήγμα» στις σχέσεις της βασιλικής οικογένειας: Ο βασιλιάς Κάρολος φέρεται να έδιωξε τον πρίγκιπα Andrew από τα ανάκτορα του Buckingham μετά το σκάνδαλο Epstein εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρήγμα, Κάρολος, Andrew, Buckingham, Epstein,rigma, karolos, Andrew, Buckingham, Epstein