Πύρινα μέτωπα σε Αχαΐα και Σαλαμίνα | Ισχυροί άνεμοι δυσκολεύουν το έργο κατάσβεσης

18:01 25/8/2017 - Πηγή: iPop
Πύρινα μέτωπα υπάρχουν σε Αχαΐα και Σαλαμίνα, με τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν στις περιοχές να δυσχεραίνουν το έργο κατάσβεσης των πυροσβεστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πυρκαγιές δεν απειλούν σπίτια.

Η πυρκαγιά στην περιοχή Κακή Βίγλα Σαλαμίνας εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής κι έκτοτε οι πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούν να κατασβέσουν τη φωτιά.

Στην περιοχή υπάρχουν οικισμοί, ωστόσο, δεν απειλούνται καθώς η φωτιά, λόγω των ανέμων, κινήθηκε προς άλλη κατεύθυνση.

Στο σημείο επιχειρούν 26 πυροσβέστες με 10 οχήματα, πεζοπόρο τμήμα

7 ατόμων, 2 υδροφόρες και από πλευράς εναέριων μέσων, 2 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Η φωτιά αυτή την ώρα παρουσιάζει βελτιωμένη εικόνα και σύντομα αναμένεται να τεθεί σε ύφεση.

Σημειώνεται πως η πυρκαγιά προκάλεσε εκτροπή της κυκλοφορίας στα εξής σημεία: Στη λεωφόρο Κακής Βίγλας, από το ύψος της εκκλησίας της Αγίας Ζώνης έως την παραλιακή λεωφόρο και στην περιφερειακή λεωφόρο, από το ναό έως την περιοχή Σελήνια.

Φωτιά εκδηλώθηκε και σε δασική περιοχή στο Σανταμέρι Αχαΐας. Στο σημείο επιχειρούν 28 πυροσβέστες με 14 οχήματα, 11 άτομα πεζοπόρο τμήμα, ενώ τις προσπάθειες κατάσβεσης συνδράμουν από αέρος δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Δασική #πυρκαγιά στην περιοχή Άγ.Νικόλαος Αχαΐας. Επιχειρούν 28 πυροσβέστες, 14 οχήματα 11 άτομα πεζοπόρο, 2 Α/Φ & 1 Ε/Π.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) August 25, 2017

Photo: Reuters/ George Moutafis

The post Πύρινα μέτωπα σε Αχαΐα και Σαλαμίνα | Ισχυροί| Ισχυροί άνεμοι δυσκολεύουν το έργο κατάσβεσης appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα