Ψήνεσαι για φιλανθρωπικό gala (αξίας 18.500€ !) με τον Brad Pitt;

20:02 22/4/2014 - Πηγή: iPop

Δεν είναι για όλους. Προφανώς δεν είναι για εμάς. Αλλά είναι ευκαιρία να γνωρίσουμε το άλλο πρόσωπο του Brad Pitt: μακριά από τα φώτα και τη δημοσιότητα ο δημοφιλής ηθοποιός και παραγωγός βοηθά τα θύματα του τυφώνα Κατρίνα. Έχει ιδρύσει τη φιλανθρωπική οργάνωση Make It Right που κατασκευάζει σπίτια στη Νέα Ορλεάνη και στις 17 Μαΐου διοργανώνει ένα τεράστιο φιλανθρωπικό

gala. Διάσημοι προσκεκλημένοι, μεταξύ των οποίων ο Bruno Mars και οι Kings of Leon, θα δώσουν το «παρών». Έλληνες έχουν επίσης την ευκαιρία να βρεθούν μαζί τους -διαβάστε πληροφορίες στο τέλος του κειμένου.

Ο φιλάνθρωπος πίσω από το σταρ

Όταν το 2012 ο τυφώνας Κατρίνα, προκάλεσε ζημιές σε περισσότερες από 200.000 κατοικίες, ο Brad Pitt επισκέφθηκε την ιστορική Lower 9th Ward. Θέλοντας να βοηθήσει με το δικό του τρόπο, αποφάσισε να δημιουργήσει το ίδρυμα Make it Right. Σκοπός του είναι η δημιουργία ασφαλών, βιώσιμων και προσιτών οικονομικά σπιτιών στις γειτονιές που είχαν πληγεί περισσότερο από το ακραίο φαινόμενο.

O Brad Pitt επιστράτευσε 21 κορυφαίους αρχιτέκτονες για να σχεδιάσουν 150 κατοικίες φιλικές προς το περιβάλλον. Η πρωτοβουλία του είχε διπλό σκοπό: να βοηθήσει τους κατοίκους των πληγεισών περιοχών, αλλά και να δείξει στον κόσμο ότι τα «πράσινα» σπίτια μπορούν και πρέπει να είναι προσιτά σε όλους.

Τι έχει πετύχει το Make It Right

Μέχρι σήμερα έχει χτίσει 100 LEED Platinum σπίτια για τους κατοίκους της περιοχής Lower 9th Ward. Κάθε μήνα κατασκευάζεται ένα νέο σπίτι.

Επίσης, το ίδρυμα Make it Right έχει δημιουργήσει μία βιβλιοθήκη ανοιχτή στο κοινό με πληροφορίες για τς ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και πώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην οικοδόμηση οικολογικών κατοικιών και κτιρίων. Στο πλαίσιο αυτό, έχει επεκτείνει το έργο του και σε άλλες υποβαθμισμένες περιοχές: σε Missouri, New Jersey και Montana.

Το Gala του Make it Right

Θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Μαΐου, στον χώρο The Sugar Mill στη Νέα Ορλεάνη στο Warehouse District.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την εκδήλωση θα διατεθούν για τους σκοπούς του Make it Right, που περιλαμβάνουν βοήθεια στα θύματα του τυφώνα Κατρίνα, στους ανάπηρους βετεράνους του New Jersey, σε παιδιά που ζουν σε ανάδοχες οικογένειες στο Κάνσας και σε ιθαγενείς Αμερικάνους στο Fort Peck της Montana.

Ποιος Έλληνας θα πάει;

Κατ” αρχάς, θα είναι κάποιος που θα έχει τη δυνατότητα να δώσει18.500 ευρώ, επομένως όχι κάποιος εξ ημών. Αλλά, θα έχει την ευκαιρία να κάνει μια καλή πράξη ως άλλος Καλός Σαμαρείτης, προσφέροντας χρήματα στο ίδρυμα του Brad Pitt και να ταξιδέψει στη Νέα Ορλεάνη. Μιλάμε για εξαιρετικά υψηλού επιπέδου καλεσμένους, κόκκινα χαλιά, χαβιάρι, σαμπάνια και τα συναφή… Περιλαμβάνονται αεροπορικά, διαμονή, ξενάγηση στα γραφεία του ιδρύματος και -κυρίως- γνωριμία με τον Brad Pitt. Ήδη μαθαίνουμε ότι υπάρχουν ενδιαφερόμενοι… Δείτε πληροφορίες εδώ και κατοχυρώστε την προσφορά μέσω της Groupon.

The post Ψήνεσαι για φιλανθρωπικό gala (αξίας 18.500€ !) με τον Brad Pitt; appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα