Ψέματα που σίγουρα θα ακούσεις από το στόμα όμορφων γυναικών

17:43 24/5/2016 - Πηγή: iPop

Η ομορφιά είναι κάτι το οποίο το κουβαλάς. Στην ουσία κατά μεγάλο ποσοστό στο έχουν χαρίσει μπορείς να πεις οι γονείς σου σε συνδυασμό με την φύση. Βέβαια, η ομορφιά θέλει και μεγάλη προστασία έτσι ώστε αν διατηρηθεί! Βρήκαμε, λοιπόν, τα μεγάλα ψέματα που θα ακούσεις σίγουρα από το στόμα όμορφων γυναικών και σου τα παρουσιάζουμε για να τα έχεις υπόψιν σου.

Ποια είναι τα πιο μεγάλα ψέματα των όμορφων γυναικών;Δεν βάζω ούτε κρέμες- Δεν περιποιούμαι καθόλου τον εαυτό μου: Αυτό σαφώς και είναι το πιο μεγάλο ψέμα το οποίο μπορείς να ακούσεις. Θαύματα δεν γίνονται!
Για να έχεις πρέπει να προσέχεις και όποια λέει πως δεν βάζει μια κρέμα και το πρόσωπο της δεν έχει αρχίσει να την εκδικείται λέει απλά πολλά ψέματα.
Κοιμάμαι πολλές ώρες! Ο ύπνος ευθύνεται για όλα: Σαφώς ο ύπνος και γενικότερα η ξεκούραση κάνει καλό στην επιδερμίδα αλλά όχι θαύματα. Την βοηθά να είναι σφιχτή και λαμπερή αλλά σε καμία των περιπτώσεων δεν αλλάζει τα χαρακτηριστικά οπότε μην το προσπαθήσεις. Όσες ώρες κι αν κοιμηθείς ούτε η μύτη σου θα αλλάξει σχήμα ούτε τα χείλη σου θα μεγαλώσουν.
Πίνω τόνους νερού: Το νερό ενυδατώνει οπότε καλό θα είναι να το εντάξεις στη ζωή σου. Σε συνδυασμό βέβαια με μια σωστή ζωή. Από μόνο του δεν μπορεί να κάνει τα πάντα.

The post Ψέματα που σίγουρα θα ακούσεις από το στόμα όμορφων γυναικών appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα