Προσοχή! Ψεύτικος διαγωνισμός με δώρο αεροπορικά εισιτήρια

18:12 24/8/2017 - Πηγή: iPop
Ένας ψεύτικος διαγωνισμός με δώρο αεροπορικά εισιτήρια της Aegean Airlines κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο, με πολλούς χρήστες των social media να έχουν πέσει στην «παγίδα» και να έχουν λάβει μέρος.

Ο διαγωνισμός «μαϊμού» προκάλεσε την αντίδραση της αεροπορικής εταιρείας, καθώς υποτίθεται ότι δίνει δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια.

Η

Aegean με ανάρτησή της ξεκαθαρίζει πως δεν έχει καμία σχέση με τον διαγωνισμό, ο οποίος γίνεται χωρίς την άδειά της, ενώ καλεί τους χρήστες να είναι προσεκτικοί και να μην πατούν τον σχετικό σύνδεσμο ώστε να τον μοιραστούν με τους φίλους τους.

Η ανακοίνωση της Aegean:

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη στο διαδίκτυο ψευδής και παραπλανητικός διαγωνισμός ισχυριζόμενος ότι η Aegean Airlines δήθεν δίνει δώρο εισιτήρια. Ο διαγωνισμός αυτός διενεργείται χωρίς κανενός είδους έγκριση ή σχετική εξουσιοδότηση ή οποιαδήποτε άδεια παρεχόμενη από την εταιρεία μας Aegean Airlines S.A. Επιφυλασσόμενοι ρητώς παντός νομίμου δικαιώματός μας για οποιαδήποτε ζημία η εταιρεία μας ή οποιοσδήποτε τρίτος τυχόν υποστεί εξαιτίας αυτής της παραπλανητικής ενέργειας, σας ενημερώνουμε ότι έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα με σκοπό να σταματήσει η παράνομη και παραπλανητική αυτή ενέργεια. Σας εφιστούμε την προσοχή να μην πατήσετε οποιοδήποτε σύνδεσμο σας προτείνουν ή να μοιραστείτε το συγκεκριμένο σύνδεσμο με φίλους σας».

The post Προσοχή! Ψεύτικος διαγωνισμός με δώρο αεροπορικά εισιτήρια appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα