Προκλητικές δηλώσεις του αντάρτη που εκτέλεσε τον Ρώσο πιλότο

20:48 28/12/2015 - Πηγή: iPop

Προκλητικές είναι οι δηλώσεις του αντάρτη Τουρκομάνου που εκτέλεσε εν ψυχρών τον Ρώσο πιλότο του αεροσκάφους που καταρρίφθηκε από την Άγκυρα.

Ο μαχητής φαίνεται πως δεν έχει μετανιώσει ούτε στο ελάχιστο την πράξη του καθώς δηλώνει στην τουρκική Hurriyet πως «αποτελεί φυσικό δικαίωμα να ασκηθούν αντίποινα».

Ο μαχητής συνέχισε λέγοντας πως «αυτός ο πιλότος μας είχε βομβαρδίσει πριν από πέντε λεπτά, τα αδέρφια μας σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν από αυτές τις βόμβες. Δεν υπάρχει θέση για κάποιον που βομβαρδίζει κάθε μέρα Τουρκομάνους αμάχους στη συνείδησή μου. Τα αντίποινα είναι το πλέον φυσικό δικαίωμα. Τα αντίποινα είναι μέσα στη ζωή».

Από εκείνη τη στιγμή και έκτοτε η Άγκυρα κατηγορεί τη Ρωσία ότι στοχεύει σε άμαχους Τουρκομάνους, ωστόσο, η Ρωσία επιμένει πως στόχος των επιδρομών είναι το Ισλαμικό Κράτος και πως θα συνεχίσει να βομβαρδίζει μέχρι να ξεκινήσουν οι ειρηνευτικές συνομιλίες για πολιτική μετάβαση στην Συρία.

Την ίδια στιγμή, η Ρωσία δηλώνει πως είναι αδύνατο να διαβάσει το μαύρο κουτί του SU-24, τονίζοντας πως θα χρειαστεί να βοηθήσουν επιστήμονες από ινστιτούτα τα οποία έχουν στη διάθεση τους προηγμένη τεχνολογία ανάκτησης και αποκωδικοποίησης δεδομένων.

The post Προκλητικές δηλώσεις του αντάρτη που εκτέλεσε τον Ρώσο πιλότο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα