Πρεμιέρα Bachelor. Ξεκατίνιασμα από το πρώτο επεισόδιο. Μόνο που δεν μαλλιοτραβήχτηκαν 20 γυναίκες για έναν άντρα

11:07 11/9/2020 - Πηγή: iPop

Η πρεμιέρα του The Bachelor μας σύστησε τον Παναγιώτη Βασιλάκο και τις 20 γυναίκες που τον διεκδικούν… 18 πλέον αφού ήδη απ’ το πρώτο επεισόδιο είχαμε δύο αποχωρήσεις! Ο ίδιος ξεχώρισε ήδη κάποιες γυναίκες που τον κέρδισαν απ’ την πρώτη στιγμή και έδωσε και το τριαντάφυλλο πρώτων εντυπώσεων σε εκείνη που θεώρησε… ήρεμη δύναμη!

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος συστήθηκε στο κοινό εξηγώντας πως για τον ίδιο ο έρωτας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή του, αποκάλυψε ότι θέλει να κάνει τη δική του οικογένεια και δεν δίστασε να πει πως όντως

πιστεύει ότι θα βρει την αγάπη μέσα απ’ το ριάλιτι.

Είμαι ο Παναγιώτης, είμαι 30 ετών και κατάγομαι από ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας, την Μάνη. Αν μου έλεγαν ότι θα είμαι ο πρώτος Έλληνας Bachelor δεν θα το πίστευα ποτέ. Είμαι πολύ τυχερός και ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να ζήσω όλη αυτή την εμπειρία. Ο έρωτας για μένα είναι πολύ σημαντικός, είναι η ενέργεια μου, είναι η δύναμή μου και θέλω να γνωρίσω την γυναίκα που θα κάνει την καρδιά μου να χτυπά δυνατά. Είμαι πτυχιούχος φυσικής αγωγής, ο αθλητισμός για μένα είναι βασικό στοιχείο της ζωής μου. Είμαι στα γήπεδα και στα γυμναστήρια από μικρή ηλικία με τον πατέρα μου. Ο πατέρας μου ήταν ο κύριος λόγος που ασχολήθηκα με τον αθλητισμό. Έχω παίξει επαγγελματικά ποδόσφαιρο στην Ελλάδα αλλά και σε χώρες του εξωτερικού, όπως η Τσεχία και η Πολωνία…

Τα απρόοπτα στην πρεμιέρα του The Bachelor

Αφού τον είδαμε με το μαύρο του κοστούμι έτοιμος να περάσει από… κάστινγκ τις γυναίκες που θα τον γνώριζαν, ξεκίνησε η διαδικασία.

Μια- μια οι γυναίκες τον γνώριζαν και προσπαθούσαν απ’ το πρώτο δευτερόλεπτο να τον εντυπωσιάσουν… Θέλει χρόνο όμως το γλυκό για να δέσει!

Τα απρόοπτα δεν έλειψαν φυσικά… Μια κοπέλα την ώρα που περπατούσε απλά… εξαφανίστηκε καθώς της έφυγε το παπούτσι, μια άλλη γυναίκα άρχισε να του τραγουδά, ενώ η 26χρονη Αναστασία Βοσκανίδου που την είχαμε δει να κόβεται στο GNTM εμφανίστηκε με διάθεση να διεκδικήσει τον Παναγιώτη Βασιλάκο ανοιχτά.

Όσα θες να ξέρεις για τον Παναγιώτη Βασιλάκο, τον εργένη του The Bachelor του Alpha!

Αμέσως μετά τη γνωριμία, ακολούθησε το «πάρτι», στο τέλος του οποίου ο Παναγιώτης θα ξεχώριζε μια γυναίκα. Κάθε στιγμή αυτού του πάρτι ήταν κι ένα σοκ για εμάς. Γυναίκες να κυνηγάνε τον Παναγιώτη, να μην τον αφήνουν να ανταλλάξει μια κουβέντα με το άτομο που έχει δίπλα και να παρεμβαίνουν στη συζήτηση τρέχοντας να μην χάσουν τον… γαμπρό.

Η διακριτικότητα δεν ήταν στα φόρτε της και ο ιδιωτικός χώρος που είχε η καθεμιά με τον Παναγιώτη ήταν απλά… ανύπαρκτος.

Άλλες πιο επιθετικές κι άλλες πιο έμμεσες, όλες οι γυναίκες προσπάθησαν με κάθε τρόπο να τραβήξουν την προσοχή του έστω για ένα λεπτό.

Ο Παναγιώτης, όμως, είχε κάνει την επιλογή του. Η Ραφαέλα, η όμορφη, ήρεμη δύναμη του ριάλιτι, ήταν εκείνη την οποία επέλεξε αρχικά για να μιλήσουν (από μόνος του) κι εκείνη με την οποία ήθελε να τον βρει το τέλος της βραδιάς. Της προσέφερε το τριαντάφυλλο πρώτων εντυπώσεων, ενώ στη συνέχεια αποφάσισε πως η Αλεξάνδρα και η Βασιλική απέχουν πολύ απ’ αυτό που ψάχνει σε μια γυναίκα.

Πρεμιέρα του The Bachelor: Από τηλεθέαση τι έγινε;

Στο δυναμικό κοινό λοιπόν το «The Bachelor» σημείωσε 18,6%. Από την άλλη οι «8 Λέξεις» σημείωσαν 15,2% ενώ το «Big Brother» άγγιξε το 24,6%.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

Ποιος Έλληνας Bachelor! Έρχεται ο πρώτος Έλληνας… Μπάκουρος

Photo: Instagram account/ vasilakospanagiotis12

Το άρθρο Πρεμιέρα Bachelor. Ξεκατίνιασμα από το πρώτο επεισόδιο. Μόνο που δεν μαλλιοτραβήχτηκαν 20 γυναίκες για έναν άντρα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα