Που είναι ο Ντίλαν; Η Σουηδική Ακαδημία εγκαταλείπει την προσπάθεια ανεύρευσης του

17:07 17/10/2016 - Πηγή: iPop

Η Σουηδική Ακαδημία εγκαταλείπει την προσπάθεια ανεύρευσης του Ντίλαν ο οποίος κέρδισε το φετινό νόμπελ Λογοτεχνίας.

Σύμφωνα με τη γενική γραμματέα του θεσμού, Σάρα Ντάνιους, δεν έχει καταστεί εφικτή η επικοινωνία με τον Μπομπ Ντίλαν με αποτέλεσμα να σταματήσουν τις προσπάθειες! «Αυτή τη στιγμή δεν κάνουμε τίποτα. Τηλεφώνησα και έστειλα μηνύματα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον στενότερο συνεργάτη του και έλαβα πολύ ευγενικές απαντήσεις. Προς το παρόν αυτό αρκεί», είπε η Ντάνιους μιλώντας στο δημόσιο ραδιόφωνο SR και πρόσθεσε:

«Δεν ανησυχώ καθόλου, έχω την αίσθηση ότι θα εμφανιστεί».

Την περασμένη Πέμπτη, την ημέρα δηλαδή που ανακοινώθηκε ότι ο Αμερικανός τραγουδοποιός κέρδισε με το νόμπελ, ο Μπομπ Ντίλαν έδωσε μια συναυλία στο Λας Βέγκας όπου τραγούδησε, χωρίς να πει απολύτως τίποτα στο κοινό του.

Να θυμίσουμε πως οι νικητές των Νόμπελ καλούνται κάθε χρόνο στις 10 Δεκεμβρίου στη Στοκχόλμη όπου τους απονέμενεται το βραβείο από τα χέρια του βασιλιά της Σουηδίας και εκφωνούν μια ομιλία σε ένα επίσημο δείπνο.

«Αν δεν θέλει να έρθει, δεν θα έρθει. Παρ’ όλ’ αυτά θα δοθεί μια μεγάλη γιορτή και η διάκριση του ανήκει», εξήγησε η Ντάνιους σχετικά με την παρουσία του Ντίλαν στην εκδήλωση.

Ο 75χρονος Ντίλαν είναι ο πρώτος στιχουργός-συνθέτης-τραγουδιστής που τιμάται με το Νόμπελ Λογοτεχνίας.

The post Που είναι ο Ντίλαν; Η Σουηδική Ακαδημία εγκαταλείπει την προσπάθεια ανεύρευσης του appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα