Πόσες παγίδες έχει το σπίτι σου για τις γάτες;

15:32 30/7/2014 - Πηγή: iPop

Μπορεί το σπίτι σου να είναι πολύ άνετο για σένα και για την γάτα σου υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να είναι και αρκετά επικίνδυνο! Διάβασε τη λίστα με τις κρυφές παγίδες και ξεκίνα να ψάχνεις τον προσωπικό σου χώρο και να απομακρύνεις ότι θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο για το γλυκό αιλουροειδές σου!

Ποιες παγίδες έχει το σπίτι σου για τις γάτες:Καθαριστικά: Οι γάτες είναι έξυπνες και μπορούν να ανοίξουν τα ντουλάπια που αποθηκεύεις τα καθαριστικά για το σπίτι. Η μόνη λύση είναι να αποθηκεύεις σε πιο ψηλά ντουλάπια τα χημικά καθαριστικά
ή να βάλεις κλειδαριά στα χαμηλά ντουλάπια.Κλωστές και καλώδια: Αν έχεις κάπου κρεμασμένα καλώδια, κλωστές ή ακόμα και μακριά κολιέ καλό θα ήταν να τα μαζέψεις καθώς πέραν του γεγονότος ότι η γάτα σου μπορεί να τα φάει, μπορεί και να πνιγεί!Πλαστικά φυτά: Μπορεί να έχεις το μπολ της γάτας σου καθημερινά γεμάτο με τροφή υψηλής ποιότητας και εκείνη να προσπαθήσει να φάει τα φυτά σου! Αν τα φυτά σου είναι πλαστικά –άρα τοξικά- μπορεί να πάθει δηλητηρίαση!Λαχανικά-μυρωδικά: Μπορεί παραπάνω να σου είπαμε για τα ψεύτικα λουλούδια αλλά και τα αληθινά δεν πάνε παραπέρα! Αζαλέες, νάρκισσοι, ντομάτες και ορτανσίες είναι ιδιαίτερα τοξικά! Αν θέλεις να τα φυτέψεις, βάλτα σ ένα σημείο του κήπου, όπου το γατάκι σου δεν θα έχει πρόσβαση!Τρύπες: Για σένα τρύπα μπορεί να είναι μόνο μία λακκούβα στο δρόμο, ή ένα ανοικτό φρεάτιο αλλά για τη γάτα σου τρύπα είναι και η λεκάνη της τουαλέτας! Κράτα πάντα κλειστό το καπάκι και κλείσε μαζί και πόρτες από πλυντήρια και στεγνωτήρια!

The post Πόσες παγίδες έχει το σπίτι σου για τις γάτες; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα