Πώς θα ξεπαγώσεις παρμπριζ και καθρέφτες

11:58 30/12/2016 - Πηγή: iPop

Με τον χιονιά να κάνει την επέλαση του και πολικές θερμοκρασίες να έχουν βάλει όλη την χώρα στην κατάψυξη χρειάζεσαι χρήσιμες συμβουλές για το πώς θα ξεπαγώσεις παρμπριζ και καθρέφτες!

Τα βήματα είναι απλά και εύκολα, αρκεί να τα ακολουθήσεις πιστά!

Σήκωσε τους υαλοκαθαριστήρες από το βράδυ ώστε να μην παγώσουν πάνω στο παρμπριζ.Για να μην παγώσουν τα τζάμια ανακατέψτε 3 μέρη ξύδι και 1 μέρος νερού: ψεκάστε πάνω στο παρμπρίζ και αφήστε το όλη τη νύχτα. Ακόμα θα πρέπει να καθαρίσεις το χιόνι από το τζάμι αλλά δεν θα βρεις ένα στρώμα πάγου το οποί θα πρέπει να περιμένεις
να λιώσει!Ένα στεγνό ύφασμα με αλκοόλ θα βοηθήσουν στο να καθαρίσεις το παγωμένο τζάμιπιο γρήγορα.Ένας ακόμα τρόπος για να αποφευχθεί το πάγωμα του παρμπρίζ είναι να βάλετε ένα παλιό χαλί ή ένα κομμάτι χοντρό πανί στο παράθυρο κάτω από τους υαλοκαθαριστήρες και να το αφήσετε όλο το βράδυ.Αν δεν έχεις ειδική ξύστρα για τα τζάμια μπορείς να χρησιμοποιήσεις μία σκληρή σπάτουλα ή μία κάρτα. ΠΡΟΣΟΧΗ! Πρέπει να αποφύγεις μεταλλικά αντικείμενα για να μην χαράξεις τα κρύσταλλα!Μπορείς επίσης να βάλεις πλαστικές σακούλες στους καθρέφτες ώστε να μην παγώσουν!Πάρκαρε το αμάξι με κατεύθυνση προς την ανατολήώστε ο ήλιος το πρωί να λιώσει τον πάγο και να βοηθήσει στο να καθαριστεί το αμάξι πιο γρήγορα!Διάβασε επίσης:

Χρήσιμος οδηγός για την τοποθέτηση αντιολισθητικών αλυσίδων (Videos)

The post Πώς θα ξεπαγώσεις παρμπριζ και καθρέφτες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα