Πώς θα βρεις τον έρωτα της ζωής σου; Για αρχή σταμάτα να τον ψάχνεις!

19:01 25/12/2022 - Πηγή: iPop

Οι άνθρωποι που έχεις συναντήσει και θα συναντήσεις ακόμα στη ζωή σου είναι αμέτρητοι. Ένα μεγάλο ποσοστό εξ αυτών είναι μόνοι, κάποιος από αυτούς είναι πολύ πιθανό να είναι ο έρωτας της ζωής σου και θα τον αναγνωρίσεις φτάνει να έχεις ανοιχτά τα μάτια και τα αυτιά σου!

Ο έρωτας της ζωής σου θα βρεθεί

Θέλω να πιστεύω πως για όλους μας υπάρχει αυτό που λέμε το άλλο του μισό. Ωστόσο πολλές φορές δεν εμπίπτει στις προσδοκίες που ενδεχομένως να έχουμε εκείνη τη δεδομένη χρονική στιγμή της ζωής μας που θα τον συναντήσουμε. Πολλές φορές μπορεί να είμαστε με άλλο ταίρι με το οποίο μπορεί να πιστεύουμε ότι έχουμε βρει τον άνθρωπο που είναι για μας και να αρνιόμαστε πεισματικά να αντικρίσουμε την πραγματικότητα στα μάτια.

Freepik

Όταν ένας άνθρωπος είναι για εσένα θα το αισθανθείς. Δε θα έχεις την επιλογή να το παραβλέψεις όμως ίσως αφήσεις τον εαυτό σου να εθελοτυφλεί για αρκετό χρονικό διάστημα ώστε να χαθεί από τη ζωή σου. Αυτό δεν είναι ο κανόνας, μπορεί όμως να συμβεί.

Ακόμα πιο συχνά συμβαίνει στους ανθρώπους που έχουν περάσει πολύ καιρό μόνοι τους – είτε πραγματικά μόνοι τους είτε σε μία σχέση που έχει τελειώσει αλλά κανένας από τα μέλη δε θέλει να το παραδεχτεί – να ψάχνουν αυτό το κάτι που θα γεμίσει και πάλι τη ζωή τους. Η μόνη αλήθεια σ’ αυτό είναι ότι πρέπει να σταματήσουν να ψάχνουν αυτό το κάτι έξω και να το αναζητήσουν στον εαυτό τους.

Οι άνθρωποι υπάρχουν για να μας συμπληρώνουν και όχι για να μας γεμίζουν τα κενά που ενδεχομένως έχουμε. Ο έρωτας της ζωής σου θα βρεθεί. Φτάνει όταν έρθει να είσαι ανοικτή στο να τον ζήσεις, να τον καταλάβεις, να τον εμπιστευτείς. Η αγάπη είναι ένα υπέροχο ταξίδι! Ένα ταξίδι δε μπορεί να έχει προαπαιτούμενο την ασφάλεια, πρόκειται για μία περιπέτεια η οποία δεν μπορεί να οδηγεί μόνο σε happy ending.

Unsplash/ freestocks

Η προσπάθεια που καταβάλεις στο να είσαι με έναν άνθρωπο είναι το κριτήριο που θα σε οδηγήσει στο συμπέρασμα για το αν ο άνθρωπος που έχεις επιλέξει είναι το άλλο σου μισό. Όταν κολλάς με τον άλλο, όταν επικοινωνείτε δε χρειάζεται προσπάθεια, όλα έρχονται φυσικά. Εννοείται ότι μπορεί να μη συμβαδίζετε σε όλα όμως πάντα ξέρετε τον τρόπο να το επικοινωνήσετε χωρίς να σας απασχολήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η αγάπη και ο έρωτας πρέπει να ρέουν χωρίς προσπάθεια καθώς είναι η μοναδική ενέργεια που μπορεί να κάνει τα πάντα να αλλάξουν!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Πώς θα βρεις τον έρωτα της ζωής σου; Για αρχή σταμάτα να τον ψάχνεις! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα