Πώς θα βάλεις σωστά το κόκκινο κραγιόν σου!

13:23 21/8/2017 - Πηγή: iPop

Ένα κόκκινο κραγιόν είναι κλασικό, δροσερό, σου δίνει αυτοπεποίθηση και ταιριάζει με όλα! Αλλά μπορεί να είναι σκέτη καταστροφή αν δεν είναι το σωστό κόκκινο κραγιόν κι αν δεν το χρησιμοποιήσεις σωστά μόνο γοητευτική δεν θα δείχνεις.

Πάρε μια απόχρωση κοντά απ’ τον τόνο του δέρματός σου

Αν έχεις κούρο δέρμα επέλεξε μια απόχρωση του μούρου ενώ αν έχεις ανοιχτόχρωμα επιδερμίδα το ιδανικό για σένα είναι οι κόκκινες με ροζ αποχρώσεις. Η σωστή απόχρωση είναι πολύ σημαντική για να φωτίσει το πρόσωπό σου. Αν έχεις λευκό δέρμα με σκούρα

μαλλιά προτίμησε τα πιο έντονα κόκκινα ενώ α έχεις σκούρο δέρμα σου ταιριάζουν οι πιο «ζεστές» αποχρώσεις.

Προετοίμασε το έδαφος

Ακριβώς όπως χρησιμοποιείς μια κρέμα στο πρόσωπό σου πριν βάλεις το make-up σου το ίδιο πρέπει να κάνεις και με τα χείλη σου. Να τα προετοιμάσεις προκειμένου να μείνει καλά το χρώμα στη θέση του. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κανονικό σου concelear. Χρησιμοποιώντας το δάχτυλό σου μπορείς να απλώσει μικρή ποσότητα cocelear στα χείλη σου και να εφαρμόσεις από πάνω το κραγιόν. Μπορείς βέβαια να χρησιμοποιήσεις και μολύβι προκειμένου να είναι πιο σταθερό το κραγιόν.

Κράτησέ το μακριά απ’ τα δόντια σου

Βάφεις τα χείλη σου και πάντα το κραγιόν κολλάει ενοχλητικά στα δόντια σου και αυτό φυσικά, είναι το τελευταίο που θέλεις. Προκειμένου να το αποφύγεις μπορείς να βάλεις λίγη βαζελίνη στα δύο μπροστινά δόντια. Μ’ αυτόν τον τρόπο θα δημιουργηθεί ένα αόρατο φράγμα που θα εμποδίσει το κραγιόν να κολλήσει στα δόντια σου.

Ισορροπία στο υπόλοιπό πρόσωπο

Όταν φοράς κόκκινο κραγιόν προτίμησε ένα πιο ελαφρύ μακιγιάζ στα μάτια, καθώς πρέπει να τονίζεις ένα σημείο κάθε φορά. Όταν έχεις έντονα χείλη μπορείς απλώς να βάλεις λίγη μάσκαρα και λίγο ρουζ.

The post Πώς θα βάλεις σωστά το κόκκινο κραγιόν σου! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα