Πώς θα ήταν η πριγκίπισσα Diana και άλλοι διάσημοι αν ζούσαν σήμερα;

10:55 3/10/2022 - Πηγή: iPop

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πώς θα ήταν η πριγκίπισσα Diana σήμερα; Πώς θα έμοιαζε ο Michael Jackson αν ήταν στη ζωή; Αρκετοί είναι οι celebrities και οι καλλιτέχνες που έφυγαν σε μικρή ηλικία από τη ζωή και πιθανόν πολλά άτομα να προσπαθούν να φανταστούν ποια θα ήταν η σημερινή εικόνα τους αν ζούσαν. Την απάντηση για κάποιους από αυτούς την έχει ο Τούρκος φωτογράφος και δικηγόρος Alper Yesiltas.

Ο

ερασιτέχνης φωτογράφος στη συλλογή φωτογραφιών του με τίτλο «Σα να μη συνέβη τίποτα» αναπαριστά την εικόνα που φαντάζεται ότι θα είχαν σήμερα διάσημα πρόσωπα που του έλειψαν περισσότερο. Ανάμεσα στα άτομα που απεικόνισε και ξεχώρισαν είναι σίγουρα η πριγκίπισσα Diana και ο pop star Michael Jackson.

Πώς θα ήταν η πριγκίπισσα Diana σήμερα;

Η αγαπημένη στον κόσμο πριγκίπισσα, που σήμερα θα ήταν 61 ετών, στη φωτογραφία του Yesiltas φαίνεται να έχει εμφανώς γκρίζα μαλλιά και ρυτίδες, με το βλέμμα της να είναι στραμμένο στην κάμερα. Φοράει ένα απλό λευκό t-shirt και γυαλιά ηλίου που στερεώνονται στο κεφάλι της. Η ομορφιά της και πάλι παραμένει αναλλοίωτη. 

View this post on Instagram

A post shared by Alper Yesiltas (@alperyesiltas)

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει και η φωτογραφία του Michael Jackson, ο οποίος πέθανε το 2009. Ο “βασιλιάς” της pop μουσικής, όπως συνηθιζόταν να τον αποκαλούν, παρουσιάζεται σε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία με μία ελαφριά χαρά στο μάτια του ενώ χαμογελά. Τα μαλλιά του είναι σγουρά ενώ έχει μούσι και μουστάκι. Η εικόνα συμπληρώνεται από τη μπλούζα με ελαφρύ πέτο που φοράει.

View this post on Instagram

A post shared by Alper Yesiltas (@alperyesiltas)

Φυσικά, δεν περνά απαρατήρητη η φωτογραφία του Αμερικανού ηθοποιού Paul Walker, ο οποίος έχασε τη ζωή του το 2013 σε ηλικία μόλις 40 ετών σε τροχαίο ατύχημα. Είναι μία κάπως πιο σκοτεινή φωτογραφία, στην οποία παρουσιάζεται να κοιτά την κάμερα σοβαρός φορώντας κουκούλα. Οι ρυτίδες έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο πρόσωπό του, αλλά παραμένει γοητευτικός.

View this post on Instagram

A post shared by Alper Yesiltas (@alperyesiltas)

Από το συγκεκριμένο φωτογραφικό project δεν λείπει και ο Αυστραλός ηθοποιός Heath Ledger, που έφυγε από τη ζωή το 2008. Στην απεικόνιση του Yesiltas είναι απλός, με ένα γλυκό βλέμμα και εμφανώς γκρίζα μαλλιά.

View this post on Instagram

A post shared by Alper Yesiltas (@alperyesiltas)

Για τον σκοπό των φωτογραφιών και για να πετύχει τα αποτελέσματα που θέλει, ο Yesiltas χρησιμοποιεί τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης για το λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών και κατάλληλες εφαρμογές για τη σωστή ρύθμιση του φωτός και των χρωμάτων.

Όπως είπε ο ίδιος σε δημοσίευσή του, θεωρεί πως το κομμάτι της διαδικασίας με την μεγαλύτερη πρόκληση είναι όταν προσπαθεί να κάνει την εικόνα να φαίνεται αληθινή στον ίδιο. Δεν παρέλειψε δε, να αναφέρει πως για να δημιουργήσει μία ολοκληρωμένη εικόνα, ο χρόνος δεν είναι ο ίδιος σε κάθε περίπτωση, αλλά σε γενικές γραμμές χρειάζεται λίγο χρόνο για να να κάνει μία εικόνα να φαίνεται ρεαλιστική στα μάτια του.

Η συλλογή φωτογραφιών του περιλαμβάνει και άλλους γνωστούς και αγαπημένους καλλιτέχνες, όπως ο ράπερ Tupac Shakur, οι Beatles, ο John Lennon, η Amy Winehouse.

Εμείς δεν έχουμε παρά να πούμε πως είναι μία πολύ δημιουργική διαδικασία, μία όμορφη ιδέα, που μας επιτρέπει να δούμε την εικόνα αγαπημένων καλλιτεχνών και προσώπων και να νιώσουμε πως είναι ακόμα εδώ!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Πώς θα ήταν η πριγκίπισσα Diana και άλλοι διάσημοι αν ζούσαν σήμερα; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα