Πώς να προσελκύσεις την αληθινή αγάπη και να σταματήσεις να πέφτεις πάνω στους λάθος συντρόφους; Βρήκαμε το «μυστικό της επιτυχίας»

12:25 21/4/2021 - Πηγή: iPop

Πέφτεις συχνά πάνω σε λάθος συντρόφους; Προσελκύεις τους ανθρώπους που δεν πρέπει; Έχεις σε κάθε σχέση σου τα ίδια προβλήματα και αυτά αφορούν τους άλλους; Όμως, πώς να βρεις την αληθινή αγάπη;

Ήρθε η ώρα να σταματήσει το επαναλαμβανόμενο μοτίβο των λανθασμένων σχέσεων και να βρεις τον ιδανικό για σένα σύντροφο. Πώς, όμως, θα γίνει αυτό;

Το πρώτο βήμα είναι να κοιτάξεις προσεκτικά όλες τις προηγούμενές σου σχέσεις και κυρίως εκείνες που έχουν τα αρνητικά κοινά που επαναλαμβάνονται. Είναι μία περίοδος που πρέπει να περάσεις με τον εαυτό σου για να

βρεις και τα δικά σου λάθη σε προηγούμενες σχέσεις και να μάθεις τι ζητάς από την αληθινή αγάπη που τόσο πολύ θες να βρεις. Μέχρι τότε, κάθε σχέση που προσελκύεις έχει να σου δώσει και κάποια μαθήματα, ώστε να είσαι πιο ώριμος και προετοιμασμένος όταν θα βρεις τον ιδανικό σύντροφο. Το πρόβλημα είναι ότι πολλοί άνθρωποι παραμένουν κολλημένοι σε αυτά τα λάθος πρότυπα σχέσεων και δεν διδάσκονται αυτά τα πολύτιμα μαθήματα. Κι η αλήθεια είναι πως είναι απογοητευτικό να σπαταλάς χρόνο σε λάθος ανθρώπους.

Ποιο είναι το πρώτο βήμα για να μάθεις πώς να βρεις την αληθινή αγάπη;

Όλοι μαθαίνουν μέσα από καταστάσεις και γεγονότα, ακόμα κι αν είναι σε μια πραγματικά καλή σχέση αγάπης. Πάντα μαθαίνεις, λοιπόν, αλλά σε κάποιο σημείο της διαδικασίας μάθησης πρέπει να είσαι αρκετά έτοιμος για να προσελκύσεις την πραγματική αγάπη.

Η επιστήμη μίλησε! Σε αυτή την ηλικία θα βρεις την αληθινή αγάπη και το άλλο σου μισό

Unsplash/Toa Heftiba

Πρώτα εξέτασε, λοιπόν, τυχόν επαναλαμβανόμενα μοτίβα στις σχέσεις σου. Για παράδειγμα, προσελκύεις συνεχώς συντρόφους που δεν είναι εντελώς διαθέσιμοι και σε παραμελούν με κάποιον τρόπο; Όλα ξεκινούν από εσένα και από το πώς αντιμετωπίζεις εσύ τον εαυτό σου. Αν σου συμβαίνει αυτό, κοίτα πώς αντιμετωπίζεις εσύ τον εαυτό σου και αν τον φροντίζεις αρκετά ή τελικά τον παραμελείς κι εσύ. Διόρθωσέ το και θα δεις διαφορά και από το πώς σου συμπεριφέρονται και οι άλλοι.

Αν συνεχίζεις να νιώθεις ότι κάποιος σε παραμελεί, τότε πιθανότατα δεν είναι αυτός η αληθινή αγάπη που ψάχνεις.

Εάν αλλάξεις τις επιλογές σου, μπορεί να αλλάξει και το ποιον προσελκύεις.

Εάν δεν αλλάξεις τίποτα, τότε προφανώς και θα συνεχίσεις να πέφτεις πάνω στους ίδιους ανθρώπους.

Πρέπει να πάθεις για να μάθεις.

Καλώς ή κακώς, μερικές φορές πρέπει να σου συμβεί κάτι ξανά και ξανά για να μάθεις πλήρως τι είναι καλό για σένα. Όμως, εάν θες να γλιτώσεις πόνο και χρόνο, πρέπει να φτάσεις ουσιαστικά στη ρίζα του κακού για να δεις τι φταίει και να το διορθώσεις.

Δούλεψε πρώτα για τον εαυτό σου, φρόντισέ τον και μετά ασχολήσου με μια τυχόν σχέση. Κοίτα, στη συνέχεια, τι κοινό μπορεί να συνδέει τους προηγούμενους συντρόφους σου που είναι λάθος και απάντα στο ερώτημα “γιατί δεν ήμουν ευτυχισμένη με κανέναν απ’ αυτούς;”.

Όταν απαντήσεις σε αυτό θα σου είναι και πολύ πιο εύκολο να μάθεις τι ζητάς από μια σχέση και τον εκάστοτε σύντροφο και τελικά να βρεις την αληθινή αγάπη!

«Θα βρω ποτέ την αληθινή αγάπη;» | Μήπως έχεις πάθει εμμονή με το να βρεις σχέση;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Πώς να προσελκύσεις την αληθινή αγάπη και να σταματήσεις να πέφτεις πάνω στους λάθος συντρόφους; Βρήκαμε το «μυστικό της επιτυχίας» εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα