Πώς να παραμείνεις σε φόρμα το καλοκαίρι

11:31 25/8/2014 - Πηγή: iPop

Επιτέλους έφτασε! Η ώρα των καλοκαιρινών σου διακοπών έχει έρθει (και ας είναι τέλος Αυγούστου) κι εσύ ανυπομονείς να ξεκινήσεις τα κοκτέιλ στην ξαπλώστρα σου από νωρίς το μεσημέρι. Φυσικά σκέψη για γυμναστήριο δεν υπάρχει και λίγο η διάθεση λίγο η καλή παρέα και λίγο η απομάκρυνση από την καθημερινότητα θα σε κάνουν να ξεφύγεις λίγο τόσο στο τι θα φας, όσο και στο τι θα πιεις.

Από την άλλη πλευρά βέβαια θα είναι καταστροφή να επιστρέψεις με παραπανίσια κιλά που με τόσο κόπο προσπαθούσες όλο το χειμώνα να «ξεφορτωθείς». Δες λοιπόν

μερικά μυστικά για το πώς να διατηρήσεις τη φόρμα σου και στις καλοκαιρινές σου διακοπές.

Κουνήσου

Ναι δεν έχεις μαυρίσει καθόλου και πρέπει να «λιώσεις» στην ξαπλώστρα. Πάρε ένα τοστ όμως, πάρε κι ένα καφέ, ε πάρε κι ένα κοκτέιλ, σε συνδυασμό με την ακινησία είναι σίγουρο πως θα βάλεις κιλά. Κολύμπα, παίξε ρακέτες και κάνε βόλτες. Κρεβάτι έχεις και στο σπίτι σου.

Μείωσε λίγο την ποσότητα των γευμάτων σου

Τρώγε πολλά και μικρά γεύματα μέσα στην ημέρα. Φυσικά και μετά από τη θάλασσα, θα έχει ανοίξει η όρεξή σου όμως πρόσεχε. Δεν χρειάζεται να φας ότι βρεις μπροστά σου. Καλό θα ήταν να φας ένα φρούτο πριν γευματίσεις που θα μειώσει λίγο το αίσθημα της πείνας.

Κάνε τζόκινγκ

Προγραμμάτισε κάποια στιγμή μέσα στο απόγευμα να κάνεις λίγο τζόκινγκ μέσα στη φύση. Όπου και να ταξιδέψεις μέσα στο καλοκαίρι, είμαστε σίγουροι πως θα είναι καταπληκτικά. Βάλε τα αθλητικά σου και τρέξε λίγο όταν πέσει ο ήλιος. Ο ιδρώτας που θα χύσεις θα διώξει τις τοξίνες του βραδινού ξεφαντώματος και θα σε τονώσει για το βράδυ.

Πάρε μαζί τα σκεύη σου

Ατμό δεν πρόκειται να βρεις πουθενά, εκτός να τρως κάθε βράδυ σε γκουρμέ εστιατόριο. Πάρε μαζί τα σκεύη σου και φτιάξε τα δικά σου γεύματα. Απόφευγε να τρως κάθε μέρα έξω και μην «πλακώνεσαι» συνέχεια στα σουβλάκια.

Αλκοόλ με μέτρο

Ωραία τα κοκτέιλ, ωραίες και οι κρύες μπύρες αλλά παχαίνουν. Δεν χρειάζεται να πίνεις αλκοόλ με κάθε γεύμα σου. Φάε και κράτησε το ποτό για τη βραδινή σου έξοδο. Θυμήσου πως τα κοκτέιλ είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικά για τη δίαιτά σου.

The post Πώς να παραμείνεις σε φόρμα το καλοκαίρι appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα