Πως ήταν και πως έγινε…

21:32 7/9/2014 - Πηγή: iPop

Η κούκλα με τα γαλάζια διάφανα μάτια, τελείωσε το Mountain Brook High School της Alabama, το 1982. Σήμερα, έχει δική της εταιρεία παραγωγής, είναι σκηνοθέτης και παράλληλα πρωταγωνιστεί σε σειρές που αγαπιούνται από το κοινό.

Ποια είναι;

Θα σου δώσουμε ένα tip πριν προβούμε στην αποκάλυψη (μην κλέβεις και σκρολάρεις για να δεις τις φωτό, σε βλέπουμε:). Είναι κολλητό «φιλαράκι» με ελληνικής καταγωγής σούπερ σταρ.

Έλα τώρα! Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια.

Και ναι… κυρίες και κύριοι! Είναι το «Φιλαράκι» Courteney Cox! Που δείχνει να τα πηγαίνει άριστα με το χρόνο καθώς εύκολα την κάνεις και κάτω των 40.

Δες πως ήταν στα εφηβικά της χρόνια και στα early 20′ s.

Τα χρόνια πέρασαν, η μικρή μεγάλωσε και έγινε σταρ του Χόλιγουντ, με τους παπαράτσι να την κυνηγούν, σε κάθε της βήμα, στην πόλη και στις παραλίες. Οι φωτογραφίες, δημοσιεύονται στα περιοδικά και στα σάιτς, τις βλέπουμε εμείς, οι κοινές θνητές, και θέλουμε να πλακώσουμε την οικογένειά μας στα χαστούκια, που μας κληροδότησαν αυτά τα γονίδια -διότι γονιδιακό είναι το θέμα- και δεν μπορούμε να χάσουμε γραμμάριο, που είμαστε νέα κορίτσια και μας βάζει κάτω, η κυρία της φωτογραφίας, που πατάει τα πενήντα εύκολα, από μέρα σε μέρα… ουφ! Τα είπα, ξέδωσα, κοίτα τώρα εσύ τις φωτογραφίες και πάρτο απόφαση: «από Δευτέρα δίαιτα» (εεεε! Αύριο είναι Δευτέρα. Πρόσεχε τι λες)

Photos: fansshare.com, fanpop.com, friday87central.wordpress.com, scienceofmisfits.blogspot.com, pinterest.com

The post Πως ήταν και πως έγινε… appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα