Πως επηρεάζουν οι γοφοί σου τη σεξουαλική σου συμπεριφορά;

12:31 14/7/2014 - Πηγή: iPop

Μπορεί όταν δοκιμάζεις κάποια φούστα το μέγεθος που έχουν οι γοφοί σου να σε ενοχλεί, αλλά σύμφωνα με την έρευνα που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Archives of Sexual Behavior, το πλάτος των γοφών σου επιδρά στη σεξουαλική σου συμπεριφορά.

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Leeds εξέτασαν τις περιπτώσεις συνολικά 148 γυναικών ηλικίας μεταξύ 18 και 26 ετών. Αρχικά μέτρησαν το πλάτος των γοφών (ισχίων) κάθε γυναίκας. Αυτό ορίζεται ως η απόσταση μεταξύ των άνω εξωτερικών άκρων των οστών της λεκάνης. Στη συνέχεια κάθε γυναίκα συμπλήρωσε ένα ερωτηματολόγιο σχετικά με το σεξουαλικό της ιστορικό, συμπεριλαμβανομένων της ηλικίας που έκανε για πρώτη φορά σεξ, του αριθμού των ερωτικών της συντρόφων, καθώς και τις πιο σημαντικές ερωτικές σχέσεις που είχε στην ζωή της.

Το συμπέρασμα στο οποίοι κατέληξαν οι επιστήμονες ήταν πως το πλάτος των γοφών μίας γυναίκας συσχετίζεται με το συνολικό αριθμό των σεξουαλικών συντρόφων, τον αριθμό των σεξουαλικών συντρόφων που ήταν για μία νύχτα (one-night stands), και τον αριθμό των σεξουαλικών συντρόφων ανά έτος σεξουαλικής δραστηριότητας.

Οι ερευνητές υποστηρίζουν μάλιστα πως η εξέλιξη του ανθρώπινου είδους οδήγησε τις γυναίκες που έχουν πιο στενούς γοφούς, να είναι -ασυνείδητα- πιο επιλεκτικές στις σεξουαλικές τους επαφές.

The post Πως επηρεάζουν οι γοφοί σου τη σεξουαλική σου συμπεριφορά; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα