Πολύ κοντά στο να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση;

20:52 29/1/2016 - Πηγή: iPop

Την ίδια ώρα που ο Γερούν Ντάισελμπλουμ διαμηνύει πως η αξιολόγηση θα διαρκέσει αρκετές εβδομάδες, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος δηλώνει πως «είμαστε πολύ κοντά στο να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση, θέτοντας ως προθεσμία τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο».

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του στο «The World in 2016 Gala Dinner by The Economist» στην Αθήνα, ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών τόνισε πως «είναι πολύ σημαντικό, στο τέλος της ημέρας, να υπάρξει συμφωνία,

για να επιστρέψουν οι καταθέσεις, να έρθουν επενδύσεις και να γυρίσει σελίδα η χώρα. Είμαστε πολύ κοντά στο να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση. Μέχρι τέλος Μαρτίου, τέλος Απριλίου θα έχει ολοκληρωθεί η αξιολόγηση».

Ο κ. Τσακαλώτος έκανε γνωστές τις μεταρρυθμίσεις που έχουν γίνει ή αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στο επόμενο διάστημα, δηλώνοντας αισιοδοξία για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης.

Εξάλλου, οι επικεφαλής των Θεσμών καταφθάνουν στην Αθήνα εντός του Σαββατοκύριακου και η αξιολόγηση αναμένεται να ξεκινήσει την Δευτέρα.

Πρόκειται για έναν έντιμο συμβιβασμό, επανέλαβε ο Έλληνας ΥΠΟΙΚ, ενώ εκτίμησε ότι η οικονομία θα παρουσιάσει ανάπτυξη το β’ εξάμηνο του 2016.

Τέλος, αναφέρθηκε στο ότι «θα έχουμε ανεξάρτητους γενικούς γραμματείς παντού στο Δημόσιο, όχι μόνο στο υπουργείο Οικονομικών».

Photo: Menelaos Myrillas / SOOC

The post Πολύ κοντά στο να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα