Πιο γρήγορα το αποτέλεσμα της Κυριακής, υπόσχεται ο Τραγάκης

11:25 8/1/2016 - Πηγή: iPop

Μετά την μεγάλη καθυστέρηση που είχε γίνει στον πρώτο γύρο των εκλογών για την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων, ο κ. Τραγάκης, Πρόεδρος της ΚΕΦΕ του κόμματος, είπε πως αυτή τη φορά θα δεχθούν και email με τα αποτελέσματα.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά σε ραδιοφωνικό σταθμό, «Τι θα κάνουμε αυτή την Κυριακή; Επειδή το fax είχε κατά κάποιον τρόπο ξεπεραστεί, παρόλο που ήταν πιστή εφαρμογή του καταστατικού μας, διότι θα σας θυμίσω ότι και οι δικαστικοί αντιπρόσωποι στις

εθνικές εκλογές στέλνουν τηλεγράφημα στη Νομαρχία για να επιβεβαιώσουν το αποτέλεσμα, που φέρει τις υπογραφές των μελών της Εφορευτικής Επιτροπής, αποφασίσαμε αυτή τη φορά να δεχθούμε και το email».

Ο επικεφαλής της ΚΕΦΕ συμπλήρωσε ότι οι εκπρόσωποι των δύο υποψήφιων Προέδρων μαζί με τον Πρόεδρο της κάθε Εφορευτικής Επιτροπής «θα μπορούν να φωτογραφίσουν όπου μπορούν και όσο μπορούν το πρακτικό της ψηφοφορίας και να μας το αποστείλουν με email, ώστε να έχουμε πιο γρήγορα ένα αποτέλεσμα, που θα έχουμε πιο γρήγορα ένα αποτέλεσμα».

Η πρώτη εικόνα των αποτελεσμάτων θα υπάρχει κατά τις 11 το βράδυ, «εκτός αν παρουσιαστεί το ίδιο φαινόμενο κι έχουμε τέτοια προσέλευση, δηλαδή κλείσουν οι κάλπες 22.27, όπως έκλεισαν την προηγούμενη φορά».

Photo: Nikos Libertas / SOOC

The post Πιο γρήγορα το αποτέλεσμα της Κυριακής, υπόσχεται ο Τραγάκης appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα