Παραλίες στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη για να κρατήσεις το καλοκαίρι λίγο ακόμα κοντά σου

20:45 12/9/2019 - Πηγή: iPop

Είναι Σεπτέμβριος και επίσημα το Καλοκαίρι έχει τελειώσει δίνοντας την θέση του στο Φθινόπωρο. Πρακτικά, όμως, το θερμόμετρο φέρνει αντίρρηση και εσύ ψάχνεις παραλίες στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη για να κρατήσεις το καλοκαίρι

λίγο ακόμα κοντά σου! Και εμείς μαζί σου!

Και μπορεί να μην μπορείς να πας κάπου για διήμερο -βλέπε πολύ δουλειά ή μειωμένο budget- δεν χρειάζεται όμως να μην κάνεις μπάνιο στη θάλασσα! Οι παραλίες στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη είναι πολλές και εμείς τις ψάξαμε όλες και βρήκαμε τις καλύτερες!

Παραλίες στην Αθήνα και την ΘεσσαλονίκηΑθήνα

Λεγραινά – ΚΑΠΕ

View this post on Instagram

A post shared by Manolis Agkavanakis (@manos_chem) on Jul 25, 2019 at 4:51am PDT

Πηγαίνοντας προς Σούνιο -με κατεύθυνση προς την παραλία των Λεγραινών, θα βρεις μια ταμπέλα που γράφει «Ιδιοκτησία ΚΑΠΕ». Αν στρίψεις δεξιά και ακολουθήσεις τον χωμάτινο δρόμο, θα συναντήσεις μια καντίνα και κάτω από τα πόδια σου έναν μικρό παράδεισο! Προμηθεύσου νερά, καφέδες και σνακς και κατέβα τα 99 σκαλια που σε οδηγούν στην παραλία!

Tip:
Η συγκεκριμένη παραλία μαζεύει άπειρο κόσμο τα Σαββατοκύριακα αλλά δεξιά από την παραλία υπάρχουν μονοπάτια που οδηγούν σε μικρές παραλίες για γυμνιστές όπου θα υπάρχει σημαντικά λιγότερος κόσμος!

Δικαστικά

View this post on Instagram

#summervibes #nofilter #dikastika #blue #sea #greece

Keywords
Τυχαία Θέματα