Παντρεύτηκαν Brooklyn Beckham και Nicola Peltz! Ο λαμπερός γάμος στο Palm Beach

11:05 10/4/2022 - Πηγή: iPop

Ο εντυπωσιακός γάμος των Brooklyn Beckham και Nicola Peltz συγκέντρωσε το βράδυ του Σαββάτου μερικούς απ’ τους λαμπερούς stars της παγκόσμιας showbiz. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στην οικογενειακή έπαυλη των Peltz στο στο Palm Beach.

Φυσικά εκεί βρισκόταν όλη η οικογένεια Beckham και οι Peltz, ενώ

ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν όλες οι πρώην Spice Girls, Mel B, Mel C, Emma Bunton and Geri Halliwell, και επίσης οι Eva Longoria, Rocco Ritchie, chef Gordon Ramsay με την οικογένειά του, Gigi Hadid, Nicole Richie, Elizabeth Hurley, Tom Brady και Gisele Bündchen.

Η νύφη φόρεσε ένα custom νυφικό δια χειρός Pierpaolo Piccioli του οίκου Valentino, ενώ φέρεται να άλλαξε ακόμα 2 φορέματα κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Ο γάμος του ζευγαριού ήρθε μετά από 5 χρόνια σχέσης. Συγκεκριμένα, το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2017, ωστόσο, πέρασαν 2 χρόνια μέχρι να αρχίσουν να βγαίνουν.

Ανακοίνωσαν ότι αρραβωνιάστηκαν τον Ιούλιο του 2020, δηλαδή επτά μήνες αφότου είχαν δημοσιοποιήσει τη σχέση τους. Από τότε είναι αχώριστοι, ενώ ο γιος του Beckham και της Victoria έχει κάνει αρκετά τατουάζ στο σώμα του για την σύζυγό του.

Φωτογραφίες απ’ την στιγμή που ο Brooklyn Beckham έκανε την πρόταση γάμου στην Nicola Peltz

Γάμος των Brooklyn Beckham και Nicola Peltz: Οι πρώτες φωτογραφίες View this post on Instagram

A post shared by Cruz Beckham (@beckham_cruzie)

View this post on Instagram

A post shared by Cruz Beckham (@beckham_cruzie)

View this post on Instagram

A post shared by L'lmmortelle (@llmmortelle)

View this post on Instagram

A post shared by styleonmoda(BİS) (@styleonmoda)

Brooklyn Beckham και Nicola Peltz είχαν υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο προκειμένου να προστατεύσουν τις περιουσίες τους, μιας και η Nicola προέρχεται από μια πολύ πλούσια οικογένεια. Συγκεκριμένα, η περιουσία του πατέρα της εκτιμάται περί τα 1.7 δις δολάρια.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Παντρεύτηκαν Brooklyn Beckham και Nicola Peltz! Ο λαμπερός γάμος στο Palm Beach εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα