Πάνω από 60 εκατ. θα λάβει το ζεύγος Obama για τα απομνημονεύματά του

08:42 1/3/2017 - Πηγή: iPop

Πάνω από 60 εκατ. θα λάβει το ζεύγος Obama για τα απομνημονεύματά του από γνωστό εκδοτικό οίκο και πρόκειται για ένα από τα ακριβότερα συμβόλαια για εκδοτικά δικαιώματα στην ιστορία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Financial Times, η οποία δεν αποκαλύπτει το ποσό που θα λάβει το ζεύγος Obama για τη συγγραφή των δύο βιβλίων για τα απομνημονεύματά τους, τα χρήματα

που προσέφεραν οι μεγαλύτεροι εκδοτικοί οίκοι για τα απομνημονεύματά τους ξεπερνούσαν τα 60 εκατομμύρια δολάρια.

O Barack Obama και η Michelle Obama έκλεισαν το συμβόλαιο-μαμούθ με τον εκδοτικό οίκο Penguin Random House για την έκδοση των απομνημονευμάτων τους, όπως έγινε γνωστό χθες.

Να θυμίσουμε πως ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ έχει ήδη εκδώσει δύο βιβλία, το «Εικόνες του πατέρα μου» (1995) και το «Τολμώ να ελπίζω» (2006), τα οποία έχουν πουλήσει πάνω από τρία εκατομμύρια αντίτυπα το καθένα μόνο στις ΗΠΑ.

Σημειώνεται πως ο Αμερικανός συγγραφέας αστυνομικών μυθιστορημάτων James Patterson είχε υπογράψει το 2009 συμβόλαιο ύψους 150 εκατ. δολαρίων για 17 βιβλία.

Ο προκάτοχος του Barack Obama στον Λευκό Οίκο, ο George Bush, έλαβε περίπου 10 εκατομμύρια δολάρια για τα δικά του απομνημονεύματα, ενώ ο πρώην πρόεδρος Bill Clinton είχε λάβει περίπου 15 εκατομμύρια δολάρια για το αυτοβιογραφικό του έργο «Η ζωή μου».

The post Πάνω από 60 εκατ. θα λάβει το ζεύγος Obama για τα απομνημονεύματά του appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα