Πανεύκολα μπιφτέκια λαχανικών έτοιμα σε λίγα μόνο λεπτά

18:39 15/12/2020 - Πηγή: iPop

Τα μπιφτέκια είναι απ’ τα πιο εύκολα κι αγαπημένα σου φαγητά. Μπορείς να τα συνδυάσεις με τα πάντα: Πατάτες, μακαρόνια, ρύζι, σαλάτες, να τα φας ακόμα και μέσα σε σάντουιτς. Όμως, μερικές φορές δεν έχεις κιμά ή απλά θέλεις να αποφύγεις το κρέας. Τα πιο εύκολα μπιφτέκια λαχανικών είναι εδώ και σε καλούν να τα δοκιμάσεις!

Φυσικά,

αυτά τα μπιφτέκια, καθώς δεν περιέχουν κανένα ζωικό προϊόν, είναι κατάλληλα τόσο για χορτοφάγους όσο και για vegan. Εάν δεν έχεις όλα τα λαχανικά που σου προτείνουμε, μπορείς να φτιάξεις τη συνταγή με ό,τι λαχανικά έχεις στο σπίτι!

Τα υλικά για τα μπιφτέκια λαχανικών:2 πατάτες μεγάλες1 μελιτζάνα1 καρότο1 κρεμμύδιΠιπέριΑλάτιΜαϊντανό3 κσ αλεύριΤριμμένη φρυγανιάΠώς θα φτιάξεις τα μπιφτέκια;Βράζουμε τις πατάτες μαζί με τα υπόλοιπα λαχανικά εκτός από το κρεμμύδι.Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι.Πολτοποιούμε τα λαχανικά και τα βάζουμε σ΄ένα μπολ μαζί με το κρεμμύδι και τα υπόλοιπα υλικά.Ζυμώνουμε καλά, πλάθουμε τα μπιφτέκια και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 35 λεπτά.Συνοδεύουμε τα μπιφτέκια μας με ό,τι θέλουμε ή φτιάχνουμε απολαυστικά vegan burgers!

Κι αν θέλεις λίγη ακόμα έμπνευση, έχουμε φανταστικές συνταγές για μπιφτέκια από παντζάρι και από φακές! Δοκίμασέ τα και θα ξετραλαθείς!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Πανεύκολα μπιφτέκια λαχανικών έτοιμα σε λίγα μόνο λεπτά εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα