Πάμε στο μιούζικαλ Annie με όλη την οικογένεια τα Χριστούγεννα!

17:31 2/10/2019 - Πηγή: iPop

Το μιούζικαλ Annie, ένας απ’ τα πιο αγαπημένα και δημοφιλέστερα μιούζικαλ στον κόσμο, επιστρέφει τον Δεκέμβριο με την σκηνοθετική υπογραφή της Θέμιδας Μαρσέλλου.

Η Annie, που έκανε πρεμιέρα το 1976 στο Κονέκτικατ και πέρασε αμέσως την επόμενη χρονιά στο Μπρόντγουεϊ, υπολογίζεται από τους Times πως ανεβαίνει ετησίως μόνο στις ΗΠΑ 700 με 900 φορές.

Την μικρή ηρωίδα της Annie εμπνεύστηκε ο Χάρολντ Γκρέι (το 1924) φτιάχνοντας το κόμικ «Little Orphan Annie».

Η μεταφορά του σε μιούζικαλ στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού απέσπασε 7 βραβεία TONY και 6 βραβεία κριτικών (Drama Desk Award) εκ των οποίων και το Tony Award for Best Musical. Δεν είναι τυχαίο πως δυο από τα τραγούδια του μιούζικαλ, το Tomorrow και το Hard-Knock Life θεωρούνται από τα δημοφιλέστερα τραγούδια μιούζικαλ όλων των εποχών.

Υπόθεση του μιούζικαλ Annie:

Αμέσως μετά το οικονομικό κραχ της Νέας Υόρκης το 1930, που άφησε άνεργους εκατοντάδες χιλιάδες αμερικανούς, η Γκρέης Φάρελ (Νάντια Μπουλέ) η γραμματέας του δισεκατομμυριούχου Όλιβερ Γουώρμπακς (Αλέξανδρος Μπουρδούμης) διαλέγει την Annie που ζει στο ορφανοτροφείο για να φιλοξενηθεί τις γιορτές στην έπαυλή του ώστε να καταφέρει να βελτιώσει την δημόσια εικόνα του.

Η Annie βρίσκεται ξαφνικά σε μια παραμυθένια ζωή. Ο αυστηρός Γουώρμπακς ευαισθητοποιείται από την γλυκιά Annie και ζητά να την υιοθετήσει. Η μικρή Annie που πιστεύει πως οι γονείς της ζουν και θέλει να τους αναζητήσει.

Έτσι, ο Γουώρμπακς ανακοινώνει μια μεγάλη αμοιβή στους γονείς εάν εμφανιστούν και τότε ξεκινούν τα προβλήματα. Ο Ρούστερ, ο αδερφός της Μις Χάνιγκαν, της κακιάς και δεσποτικής διευθύντριας του ορφανοτροφείου (Μίρκα Παπακωνσταντίνου), η Μις Χάνιγκαν και η φίλη του Λίλυ οργανώνουν μια σκευωρία εις βάρος της Annie, θέτοντας σε κίνδυνο την μικρή. Και η περιπέτεια ξεκινά…!

Ένας 30 μελής θίασος με ζωντανή ορχήστρα, 15 παιδιά κι έναν σκύλο…!!

Info για το μιούζικαλ Annie!

Annie

Πού; Γήπεδο Tae Kwon Do
Μωραϊτίνη 2, Παλαιό Φάληρο

Πότε; 13-29 Δεκεμβρίου

Εισιτήρια από 10 ευρώ
Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr

Δες ακόμα:

Master Class με τη Μαρία Ναυπλιώτου: Η παράσταση που δεν πρέπει να χάσεις

Το άρθρο Πάμε στο μιούζικαλ Annie με όλη την οικογένεια τα Χριστούγεννα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα