«Όταν μιλάμε για το δικό μου αιδοίο, οι άλλοι λένε βλακείες»: Η Sharon Stone παίρνει θέση για όλα όσα ακούστηκαν για το «Βασικό Ένστικτο»

17:46 1/9/2022 - Πηγή: iPop

Η Sharon Stone πιστεύει ότι το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ ακολουθεί απλώς το βασικό ένστικτο της Αμερικής να καταπιέζει τις γυναίκες. Για άλλη μία φορά η αγαπημένη μας ηθοποιός λέει ωμές αλήθειες, όπως ακριβώς πρέπει να τις ακούσεις.

«Όταν σου λένε ότι τα θύματα βιασμού πρέπει να γεννήσουν το μωρό που κυοφορούν, νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο ότι τα δικαιώματα των γυναικών κινδυνεύουν πραγματικά», δήλωσε η Stone στο εξώφυλλο της Vogue Arabia. «Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι η απόλυτη αντίδραση προς το #MeToo».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue Arabia (@voguearabia)

Η Sharon Stone αποκαλύπτει ότι έχει χάσει 9 παιδιά από αποβολές – «Δεν είναι ασήμαντο, ούτε σωματικά ούτε συναισθηματικά» δήλωσε η ηθοποιός

Οι δηλώσεις της Sharon Stone για Me Too και η καταπίεση των γυναικών

Η υποψήφια για Όσκαρ παρομοίασε το Ανώτατο Δικαστήριο με ένα «λυσσασμένο ζώο» και αποκάλυψε ότι δεν έχει καμία διάθεση να μασήσει τα λόγια της και είναι αποφασισμένη να τα υποστηρίξει μέχρι τέλους. «Νιώθω πολύ άνετα με τον εαυτό μου και δεν είμαι προσωπικά καταπιεσμένη. Και νομίζω ότι μπορώ να μιλήσω εκ μέρους όλων των γυναικών στον πλανήτη όταν λέω ότι γίνεται μία τεράστια προσπάθεια να μας στερήσουν την ελευθερία μας. Και δεν πρόκειται να ακολουθήσω».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue Arabia (@voguearabia)

Η Stone είχε μιλήσει παλαιότερα στα απομνημονεύματά της «The Beauty of Living Twice» για την σεξουαλική παρενόχληση κι είχε αποκαλύψει ότι δεν θα συνεργαζόταν ποτέ ξανά με τον σκηνοθέτη που την τιμώρησε στα γυρίσματα επειδή αρνήθηκε να «κάτσει στα πόδια του για να πάρει τον ρόλο». Αποκάλυψε, επίσης, ότι ένας άλλος παραγωγός την ενθάρρυνε να έχει σεξουαλικές σχέσεις με τον συμπρωταγωνιστή της, ώστε να έχουν καλύτερη χημεία στην οθόνη.

Η ηθοποιός αμφισβήτησε επίσης το «Βασικό ένστικτο» του Paul Verhoeven, το οποίο αποτελεί το sexual awakening της γενιάς μας. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι ένιωσε προδομένη όταν είδε το τελικό αποτέλεσμα στην οθόνη. «Μου είπαν ότι δεν θα φαίνεται τίποτα και το φως θα καλύπτει τα πάντα. Απλά έπρεπε να αφαιρέσω τα εσώρουχό μου. Αλλά τελικά είδα το αιδοίο μου, παρουσία ατζέντηδων, δικηγόρων και παραγωγών. Χαστούκισα τον σκηνοθέτη, έφυγα και πήρα τον δικηγόρο μου. Το σκέφτηκα πάρα πολύ, ήξερα πολύ καλά το είδος της ταινίας και τελικά κατέληξα στο ότι ήταν σωστό για τον χαρακτήρα μου».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue Arabia (@voguearabia)

Ο Verhoeven, μάλιστα, απάντησε στους ισχυρισμούς της Stone στο Variety, λέγοντας ότι η «εκδοχή της ηθοποιού δεν στέκει».

Η αποκάλυψη της Sharon Stone για τη σεξουαλική κακοποίηση που δεχόταν ως παιδί απ’ τον παππού της

«Ήξερε ακριβώς τι κάναμε», δήλωσε ο Verhoeven. «Της είπα ότι βασίστηκε σε μια ιστορία μιας γυναίκας που ήξερα όταν ήταν φοιτήτρια που άνοιγε αρκετά συχνά τα πόδια της, χωρίς εσώρουχα, σε πάρτι. Όταν ο φίλος μου της είπε ότι μπορούσαμε να δούμε τον κόλπο της, εκείνη απάντησε, «Φυσικά, γι’ αυτό το κάνω».

Η Stone διατήρησε την δική της εκδοχή τονίζοντας: «Υπάρχουν πολλές γνώμες αλλά αφού μιλάμε για το δικό μου αιδοίο, οι άλλοι λένε βλακείες».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «Όταν μιλάμε για το δικό μου αιδοίο, οι άλλοι λένε βλακείες»: Η Sharon Stone παίρνει θέση για όλα όσα ακούστηκαν για το «Βασικό Ένστικτο» εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα