Όσα είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης για την αφαίρεση του τραγουδιού του από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

17:42 18/10/2020 - Πηγή: iPop

Η Σίσσυ Χρηστίδου τα τελευταία δύο χρόνια έχει συνεργασία με το κανάλι του Open και διατηρεί μέσω αυτού την τηλεοπτική της παρουσία τα Σαββατοκύριακα στις οθόνες μας. Μέχρι και την περσινή τηλεοπτική σεζόν ακουγόταν στους τίτλους αρχής της εκπομπής το τραγούδι του κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει. Τι δήλωσε ο Θοδωρής Μαραντίνης για το κόψιμο του τραγουδιού του;

Όσα δήλωσε ο Θοδωρής Μαραντίνης για το κόψιμο του τραγουδιού

Ο

Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού, “Καλύτερα δε γίνεται”, θέλοντας να κάνει τη δική του τοποθέτηση για το γεγονός. Ο ίδιος μίλησε σχετικά με το ότι έχει κοπεί το τραγούδι του από τους τίτλους αρχής της εκπομπής “Έλα Χαμογέλα” και είπε χαρακτηριστικά:

Είναι ένα κομμάτι που δεν αφορά εμένα ως καλλιτέχνη… Αλλά είναι και ένα κομμάτι που έχει ένα πλαίσιο το οποίο πρέπει να τηρείται. Όταν για κάποιο λόγο δεν τηρείται, υπάρχουν οι διαδικασίες και οι άνθρωποι που οφείλουν να το οριοθετήσουν και να επανέλθει στην τάξη. Δεν έχει να κάνει με εμένα και την Σίσσυ αυτό το πράγμα. Έχει να κάνει με άλλες διαδικασίες όπως σου είπα, που αφορούν τον συγχρονισμό του τραγουδιού

Ο ίδιος μίλησε ακόμα και για το συγκρότημα “Onirama” δηλώνοντας ότι δεν έχει σκεφτεί ποτέ να αποχωρήσει και να συνεχίσει μία ξεχωριστή σταδιοδρομία.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Όσα είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης για την αφαίρεση του τραγουδιού του από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα