Ορφέας Αυγουστίδης: Όσα αποκάλυψε για τον «Σασμό», τη σχέση του με την μητέρα του και την ιδιαίτερη παιδική του ηλικία στα Εξάρχεια

12:25 1/2/2022 - Πηγή: iPop

Ο Ορφέας Αυγουστίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night show», του Γρηγόρη Αρναούτογλου, το βράδυ της Δευτέρας. Ο τηλεοπτικός Αστέρης, από την επιτυχημένη δραματική σειρά «Σασμός», μίλησε για τα νέα επεισόδια, για την μητέρα του και τον γιο του, καθώς και για τα παιδικά του χρόνια στα Εξάρχεια, τα οποία τον επηρέασαν και διαμόρφωσαν ό,τι είναι σήμερα.

Μιλώντας για τον ρόλο του και το γεγονός ότι παίζει με την μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη, στη σειρά του Alpha,

ο γνωστός ηθοποιός είπε οι πρώτες σκηνές που έκαναν μαζί ήταν πολύ φορτισμένες.

«Την πρώτη μέρα που παίξαμε μαζί με τη μητέρα μου στον «Σασμό» κοιταχτήκαμε έντονα, αποσυντονιστήκαμε, ήταν φορτισμένη περίεργα. Μετά κάναμε ότι δεν τρέχει τίποτα και αργότερα συνειδητοποιήσαμε ότι αυτό που συμβαίνει είναι πάρα πολύ ωραίο. Δεν σκέφτηκα να αρνηθώ τον ρόλο λόγω της μητέρας μου γιατί έχω ξεπεράσει τα όποια θέματα σε σχέση με τη συσχέτιση της παρουσίας μου στη δουλειά με τους γονείς μου. Δεν ήθελα να με συνδέουν ως ο γιος της Μαρίας ή ο γιος του Αυγουστίδη, ήθελα να υπερασπιστώ τη δική μου ταυτότητα», είπε.

Σασμός: Ο Αστέρης αρνείται να μιλήσει- Θα συναντηθεί με την Αργυρώ;

«Αφότου έπαιξα στην ταινία του Περάκη πήρα την απόφαση να γίνω ηθοποιός»

Στη συνέχεια της συνέντευξής του, ο Ορφέας Αυγουστίδης μίλησε για την απόφασή του να γίνει ηθοποιός και αποκάλυψε πώς σε αυτή την απόφαση συνέβαλε η συμμετοχή του στην ταινία «Λούφα και Παραλλαγή, Σειρήνες στο Αιγαίο».

«Αφότου έπαιξα στην ταινία του Περάκη πήρα την απόφαση να γίνω ηθοποιός. Πήγαινα στη δραματική σχολή και ήρθε ο Περάκης στο Σινέ Ψυρρή και μου έκανε την πρόταση και με ρώτησε αν μιλάω τα κρητικά και του είπα «όχι». Μου είπε «δεν μπορεί να σε μάθει η μαμά σου;» Μου έδειξε η μητέρα μου κάποια «κλειδιά» και άρχισα να παίζω με αυτό. Μετά την ταινία, έπαιξε στην πρώτη μου θεατρική παράσταση με την Ελένη Ράντου και εκεί αποφάσισα πια πως θέλω να το ανακαλύψω όλο αυτό», ανέφερε.

Σασμός: O Πετρής πέφτει νεκρός! Ο δολοφόνος του κρύβεται και όλες οι υποψίες στρέφονται πάνω του

Η παιδική ηλικία και οι στιγμές στα Εξάρχεια

Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε πως μεγάλωσε στα Εξάρχεια και περιέγραψε τα παιδικά του χρόνια στην περιοχή, λέγοντας:

«Μεγάλωσα στα Εξάρχεια, πήγα σχολείο εκεί. Τα Εξάρχεια δεν είναι το ίδιο με αυτό που ήταν τη δεκαετία του 80… Σίγουρα το να μεγαλώνεις εκεί ήταν μια πάρα πολύ καλή σύνδεση με την πραγματικότητα το περιβάλλον αυτό. Άνθρωποι που είχαν εξαρτήσεις, τους συναντούσες σε λίγες περιοχές εκείνες τις εποχές, μια από αυτές ήταν τα Εξάρχεια. Η απάντηση του πατέρα μου και της μάνας μου στο ερώτημα ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι, είναι μια απάντηση που πήρα πολύ νωρίς. Όταν βρίσκεσαι αντιμέτωπος με αυτή την πληροφορία ότι υπάρχει ένας δρόμος στη ζωή που τον επιλέγουν κάποιοι άνθρωποι και προϋποθέτει αργότερα και μια μάχη με τον θάνατο, κάτι σου κάνει. Ενδεχομένως να σε κρατά και μακριά από τέτοιες αποφάσεις. Το πιστεύω αυτό. Σε σχολεία πιο ντυμένα και καθώς πρέπει συναντούσες πιο συχνά ανθρώπους που είχαν σχέσεις με ουσίες. Αυτό το δημόσιο σχολείο και η σχέση μου με αυτή την περιοχή ήταν πολύ ειδική και ιδιαίτερη».

Η πατρότητα και η σχέση του με τον γιο του

Τέλος, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι έγινε πατέρας.

«Είναι 10 μηνών. Απόλυτα μου άλλαξε τη ζωή ο ερχομός του. Το συναίσθημα που ανοίγει, ο χώρος για κάτι που έρχεται, είναι αδιαπραγμάτευτα κυρίαρχος. Νιώθω πολύ τυχερός που ήρθε στη ζωή μου. Είναι κάτι που ονειρευόμασταν με την σύντροφό μου».

Ο σκηνοθέτης του Σασμού αποκαλύπτει γιατί ο Πετρής πεθαίνει

Δες εδώ το σχετικό βίντεο:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ορφέας Αυγουστίδης: Όσα αποκάλυψε για τον «Σασμό», τη σχέση του με την μητέρα του και την ιδιαίτερη παιδική του ηλικία στα Εξάρχεια εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ορφέας Αυγουστίδης, Όσα, Σασμό, Εξάρχεια,orfeas avgoustidis, osa, sasmo, exarcheia