«Ώρα» Champions League: Γιουβέντους-Ρεάλ Μαδρίτης για το μεγάλο τρόπαιο

21:04 3/6/2017 - Πηγή: iPop

Στο Κάρντιφ της Ουαλίας είναι σήμερα στραμμένα όλα τα φώτα, καθώς εκεί θα ξεκινήσει σε λίγο ο μεγάλος τελικός του Champions League ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η «Μεγάλη Κυρία» που επιστρέφει σε τελικό μετά από δύο χρόνια, φιλοδοξεί να κατακτήσει την 3η κούπα με τα «μεγάλα αυτιά» στην ιστορία της ενώ η «Βασίλισσα» θέλει να κάνει το Back to Back και να στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης για 12η φορά.

Οι δύο ομάδες αναμετρώνται σε τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης

μετά από 19 χρόνια και πιο συγκεκριμένα από τον τελικό του 1998 όταν και οι «μερένγκες» είχαν επιβληθεί των «μπιανκονέρι» με 1-0.Στα υπόλοιπα μεταξύ τους ματς επικρατεί η απόλυτη ισορροπία, αφού μετρούν 8 νίκες η κάθε ομάδα και δύο ισοπαλίες σε 18 αναμετρήσεις.

Η Γιουβέντους στο σημερινό αγώνα θέλει να ξορκίσει μια κακή παράδοση που την θέλει πρώτη ομάδα σε χαμένους τελικούς (6), με την ομάδα του Τορίνο να κατεβαίνει πάνοπλη για το σημερινό παιχνίδι.

Αντίθετα η Ρεάλ Μαδρίτης που κατεβαίνει και αυτή χωρίς απουσίες στη σημερινή αναμέτρηση, είναι η αδιαμφισβήτητη πολυνίκης ομάδα του θεσμού με 12 κατακτήσεις στο ενεργητικό της.

Φυσικά τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια τόσο στο γήπεδο που θα διεξαχθεί ο τελικός όσο και σε ολόκληρη την πόλη που θα φιλοξενήσει τους φίλους των δύο ομάδων, ενώ οι αρχές έχουν μεριμνήσει ακόμα να πάρουν μέτρα ακόμα και για τρομοκρατική απειλή μέσω drone και για αυτό το λόγο το παιχνίδι θα διεξαχθεί με κλειστή την οροφή του γηπέδου.

Photo/Πηγή: skysports.com

The post «Ώρα» Champions League: Γιουβέντους-Ρεάλ Μαδρίτης για το μεγάλο τρόπαιο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα