Όλα όσα ξέρουμε για την εκπομπή της Μαλέσκου στο ΣΚΑΪ

12:36 27/7/2020 - Πηγή: iPop

Αφού μετακομίζει απ’ την Κρήτη στο Φάληρο, η παρουσιάστρια, όπως είναι λογικό, είναι πολύ ενθουσιασμένη με το επόμενο επαγγελματικό της βήμα. Η μεταγραφή της στο κανάλι έχει ολοκληρωθεί και τώρα έχουν ξεκινήσει να ακούγονται οι πρώτες πληροφορίες για την εκπομπή της Μαλέσκου στο ΣΚΑΪ.

Μέρα με τη μέρα, η εκπομπή της διαμορφώνεται και το περιοδικό “Τηλεθεατής” μεταδίδει τις πρώτες πληροφορίες για τη μορφή και το περιεχόμενο.

Όλα όσα ξέρουμε για την εκπομπή της Μαλέσκου
στο ΣΚΑΪ

Η εκπομπή της θα είναι ψυχαγωγική και θα «στηριχτεί» πολύ από τις λαμπερές παραγωγές και τα ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το περιοδικό, στόχος των ιθυνόντων του ΣΚΑΪ είναι να “μιμηθούν” κατά κάποιο τρόπο το μοντέλο της εκπομπής “Στη Φωλιά των ΚουΚου”, καθώς θεωρούν ότι ως ένα βαθμό η επιτυχία του ζεύγους Κατερίνας Καραβάτου – Κρατερού Κατσούλη οφείλεται στο πολύ υλικό και καλεσμένους από τα δύο ριάλιτι του STAR, «GNTM» και «MasterChef».

Έτσι, και η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου αναμένεται να έχει πολύ υλικό, παρασκήνια και καλεσμένους από το «Big Brother», το «Voice», το «Masked singer», το «My style rocks» αλλά και τη σειρά του Αντρέα Γεωργίου, «8 λέξεις».

Φυσικά, αργότερα θα έχει και κάτι από «Survivor», αφού το ριάλιτι επιβίωσης μάθαμε ότι θα προβληθεί την ερχόμενη σεζόν.

Θυμίζουμε ότι τη θέση της Ιωάννας Μαλέσκου στο Κρήτη TV θα πάρει η Χριστιάνα Σκούρα απ’ το GNTM και ο δημοσιογράφος Λευτέρης Κουμαντάκης, ο οποίος είναι και πτυχιούχος Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

Ποια είναι η Ιωάννα Μαλέσκου που έκλεισε με τον ΣΚΑΪ;

Το άρθρο Όλα όσα ξέρουμε για την εκπομπή της Μαλέσκου στο ΣΚΑΪ εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα