Όλα αλλάζουν στον Calvin Klein- Αποχωρούν οι creative directors των γυναικείων και αντρικών εσωρούχων

18:22 25/4/2016 - Πηγή: iPop

Οι Francisco Costa και Italo Zucchelli πρόκειται να εγκαταλείψουν τον Calvin Klein, διότι έχουν βλέψεις για κάτι πιο δημιουργικό.

Μάλιστα η ανακοίνωση της αποχώρησης των δύο στελεχών έγινε από τον ίδιο τον Calvin Klein. Ως creative directors των γυναικείων και των ανδρικών εσωρούχων, οι δύο άνδρες θ’ ανοίξουν το δρόμο γι΄αυτό που η εταιρεία

περιγράφει ως έναν τρόπο να ενοποιηθούν όλα τα brands του Calvin Klein κάτω από ένα «δημιουργικό όραμα», με περισσότερες λεπτομέρειες να ανακοινώνονται σύντομα.

Οι γνώστες της μόδας ποντάρουν στο ότι ο Raf Simons θα γίνει ο νέος creative director του Calvin Klein. Άλλωστε υπήρχαν φήμες για συμμετοχή του στην εταιρεία από τον Οκτώβριο που αποχώρησε από τον ρόλο του σχεδιαστή γυναικείων εσωρούχων στον Christian Dior.

Οι Francisco Costa και Italo Zucchelli εντάχθηκαν στο δυναμικό του Calvin Klein το 2003, με τον σχεδιαστή να εκτιμά ιδιαίτερα την δουλειά τους.

Photos: Calvin Klein

The post Όλα αλλάζουν στον Calvin Klein- Αποχωρούν οι creative directors των γυναικείων και αντρικών εσωρούχων appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα