Οι πολλές φωνές στο κρεβάτι φανερώνουν την ευτυχία σου

20:30 13/9/2014 - Πηγή: iPop

Μπορεί αρκετές φορές οι φωνές στο κρεβάτι την ώρα του σεξ να υποδηλώνουν ότι κάποιος μπορεί να προσποιείται, αλλά οι επιστήμονες δεν πιστεύουν το ίδιο. Όπως αναφέρουν, οι άνθρωποι που δε ντρέπονται και βγάζουν όσα νιώθουν μέσω των έντονων ουρλιαχτών ή των επιφωνημάτων την ώρα του σεξ είναι αυτοί που είναι ευτυχισμένοι.

Σε έρευνα που διεξήχθη από το University of Leeds αποκαλύφθηκε πως υπάρχει άμεση συσχέτιση μεταξύ της απόλαυσης, της έντασης και της έκφρασης. Όσοι, λοιπόν, εκφράζουν ηχηρά την ικανοποίηση τους κατά τη διάρκεια του σεξ (και φυσικά δεν προσποιούνται) είναι αυτοί που βρίσκονται σε μία υγιή και ευτυχισμένη σχέση.

Όπως τονίστηκε στην συγκεκριμένη έρευνα, αλλά όπως σίγουρα καταλαβαίνεις από προσωπική εμπειρία η συναισθηματική κάλυψη αντικατοπτρίζεται στο προσωπικό χώρου το ζευγαριού που δεν είναι άλλος από την κρεβατοκάμαρα. Εκεί, όλα αποκαλύπτονται όσο και αν προσπαθεί κανείς να το κρύψει. Τα προβλήματα αλλά και η αληθινή εικόνα της ζωής του ζευγαριού βγαίνει στην επιφάνεια. Ενώ, η ευτυχία γίνεται ακόμα εντονότερη και φυσικά δεν μπορεί να κρυφτεί!

Tip!

Καλό θα ήταν να δίνεις σημασία στα «σημάδια» που γίνονται ορατά την ώρα της σεξουαλικής πράξης και να διαβάζεις τη συμπεριφορά του-της συντρόφου σου και φυσικά αν δεις πως υπάρχει πρόβλημα να κάνεις τα πάντα για να το επιλύσεις.

The post Οι πολλές φωνές στο κρεβάτι φανερώνουν την ευτυχία σου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα