Οι παρανυχίδες δεν θέλουν κόψιμο- Μια μάσκα τους είναι αρκετή

11:38 8/3/2016 - Πηγή: iPop

Αντιμετωπίζεις μεγάλο πρόβλημα με τις παρανυχίδες σου σχεδόν από τότε που θυμάσαι τον εαυτό σου. Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να πάρεις δραστικά μέτρα. Όχι μην πιάνεις στα χέρια σου το πενσάκι… Δεν θα κόψεις τις παρανυχίδες σου, διότι τότε το πρόβλημα θα μειωθεί για λίγο, αλλά μετά θα γίνει μεγαλύτερο. Η λύση είναι μια και σαφώς πολύ πιο απλή απ΄όσο μπορείς να φανταστείς.

Τι θα κάνεις για να αποχαιρετήσεις τις παρανυχίδες; Κάνε μια απλή και πίστεψε μας θαυματουργή μάσκα που στην κυριολεξία θα σε σώσει.

Τι θα χρειαστείς για να φτιάξεις
την μάσκα για τις παρανυχίδες;Μισό αβοκάντοΜια κουταλιά της σούπας λάδι καρύδαςΜια αμπούλα βιταμίνη EΠώς θα φτιάξεις την μάσκα για τις παρανυχίδες;Ανέμειξε τα τρία υλικά σου αφού πρώτα πολτοποιήσεις στο μπλέντερ για πιο εύκολα το αβοκάντο.Αφού φτιάξεις ένα απαλό μείγμα από τα τρία υλικά σου βάλε μικρή ποσότητα σε κάθε δάχτυλο σου και τύλιξε το μια μια διάφανη μεμβράνη.Άσε το μείγμα να δράσει για 15 με 20 λεπτά, ενώ μπορείς παράλληλα να κάνεις και μασάζ με απαλές κυκλικές κινήσεις.Ξέπλυνε τα χέρια και θα παρατηρήσεις έντονη διαφορά στις παρανυχίδες σου.

Το μείγμα το οποίο θα μείνει δε χρειάζεται να το πετάξεις. Μπορείς να το βάλεις σ΄ένα μπολάκι και το χρησιμοποιήσεις κάποια άλλη στιγμή.

The post Οι παρανυχίδες δεν θέλουν κόψιμο- Μια μάσκα τους είναι αρκετή appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα