Οι παλιοί επέστρεψαν | Reunion όλων των παλιών παικτών του MasterChef!

10:12 1/4/2020 - Πηγή: iPop
| Reunion

Oι παλιοί παίκτες του MasterChef επέστρεψαν στον τόπο του εγκλήματος… δηλαδή στον χώρο όπου γίνονται τα γυρίσματα του MasterChef, έφαγαν, τρόλαραν και έκριναν τους νέους παίκτες!

Ημέρα ομαδικής δοκιμασίας ήταν η χθεσινή στο MasterChef. Ο Σταύρος, που είχε κερδίσει το πλεονέκτημα απ’ το Τεστ Δημιουργικότητας, επέλεξε τους δύο αρχηγούς, τους υπαρχηγούς, αλλά κι όλα τα υπόλοιπα μέλη των δύο ομάδων.

Ο Σταύρος έπαιξε απόλυτα στρατηγικά και επέλεξε να χωρίσει τους δύο φίλους, τον Κώστα και τον Γιώργο,

βάζοντάς τους αρχηγούς. Για υπαρχηγό του Γιώργου διάλεξε τον Δημήτρη, ενώ για τον Κώστα τον Ηλία.

Στη συνέχεια μοίρασε τους υπόλοιπους παίκτες, όμως, στο τέλος έκανε μια αλλαγή. Ενώ είχε επιλέξει να πάει η Κατερίνα στην ομάδα του Κώστα κι εκείνος στην ομάδα του Γιώργου, τελευταία στιγμή άλλαξε γνώμη!

Οι παίκτες είχαν 2,5 ώρες να μαγειρέψουν δημιουργικά street food πιάτα, να μπουν στη συνέχεια στις καντίνες τους και να εξυπηρετήσουν τους καλεσμένους.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της μαγειρικής διαδικασίας είδαμε ένταση και στις δύο ομάδες, ενώ αρκετές παρασκευές δεν βγήκαν με την πρώτη όπως τις ήθελαν οι αρχηγοί. Καμία ομάδα δεν κατάφερε να πετύχει τη ζύμη για τις τορτίγιες, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να καλεί τους δύο αρχηγούς και να τους λέει πως θα τους δώσει η παραγωγή έτοιμες τορτίγιες, προκειμένου να βγουν τα πιάτα.

Αφήνοντας αρκετά πράγματα για το τέλος, οι παίκτες τελείωσαν τη μαγειρική και αμέσως μετά έμαθαν ότι οι καλεσμένοι τους ήταν οι παλιοί παίκτες του MasterChef!

Οι παλιοί παίκτες του MasterChef επέστρεψαν

Τρεις κύκλοι MasterChef συγκεντρώθηκαν για να απολαύσουν αλλά και να κρίνουν τις προσπάθειες των καινούριων. Φάτσες γνωστές πέρασαν από μπροστά μας και μπορούμε να πούμε ότι λίγο μας έλειψαν, ακόμα και η Σπυριδούλα που βρήκε την ευκαιρία να τρολάρει τον εαυτό της!

Κάποιοι παίκτες, αλλά ακόμα και οι κριτές σχολίασαν ότι υπήρχαν κάποιες καθυστερήσεις στις παραδόσεις των πιάτων, ενώ έγιναν και κάποια λαθάκια, με τους καλεσμένους κάποιες φορές να επιστρέφουν τον δίσκο τους για να πάρουν το σωστό πιάτο.

Ο Γιώργος ως αρχηγός σίγουρα κέρδισε τις εντυπώσεις αφού ήταν πολύ κοινωνικός, κάτι που όμως εκνεύρισε την ομάδα του, καθώς δεν έδινε πολλή σημασία στις παραγγελίες.

Ένα θέμα στη μπλε ομάδα υπήρχε με τα νουντλς που είχε φτιάξει ο Τζον:

Ο Ηρακλής με τον Διονύση είχαν επίσης μια ένταση όσο ετοίμαζαν τις παραγγελίες, με τον δεύτερο να τονίζει πως ο Ηρακλής δεν του μίλησε όμορφα.

Οι παλιοί παίκτες δοκίμασαν έκριναν και στο συμβούλιο θα μάθουμε ποια ομάδα κέρδισε με μεγάλη διαφορά, όπως αποκαλύπτεται απ’ το trailer!

Δες ακόμα:

MasterChef: Δεν χρησιμοποίησε την κάρτα ασυλίας και έφυγε

Το άρθρο Οι παλιοί επέστρεψαν | Reunion όλων των παλιών παικτών του MasterChef! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα