Οι οίκοι μόδας φτιάχνουν τις τσέπες τους ειδικά για το iPhone 6 Plus

17:31 3/10/2014 - Πηγή: iPop

Δεν φτάνει που λυγίζει, δεν χωράει και στις τσέπες… αυτό πρέπει να σκέφτηκαν οι οίκοι μόδας και αποφάσισαν να φτιάξουν τις τσέπες τους ειδικά για το iPhone 6 Plus! Με οθόνη που φτάνει τις 5,5 ίντσες το iPhone 6 Plus είναι αρκετά μεγάλο σε σχέση με τα πρότυπα των smartphone, με αποτέλεσμα να μην χωράνε σε τσέπες!

Αρκετοί ήταν μάλιστα οι χρήστες του iPhone 6 Plus, που γκρίνιαξαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι είναι

τεράστιο για τα μικροσκοπικά skinny jean-τους. Γι αυτό και οι μόδιστροι γνωστών οίκων μόδας άρχισαν να προσαρμόζονται στις απαιτήσεις της τεχνολογίας!

Έκαναν μάλιστα και δηλώσεις:

Uniqlo: «Βρισκόμαστε σε συνομιλίες με την ομάδα ανάπτυξης του προϊόντος σχετικά με το πώς θα συμβαδίσουμε με τις απαιτήσεις των εποχών και της τεχνολογίας. Οι Jean τσέπες είναι ένα από τα θέματα συζήτησης μας»

American Eagle: «Οι τσέπες της ανδρικής σειράς ρούχων μας είναι αρκετά μεγάλες και χωράνε το iPhone 6 και το 6 Plus. Στην γυναικεία σειρά υπάρχει πρόβλημα και ψάχνουμε λύσεις»

L.L Bean: «Ήδη χρησιμοποιούσαμε όταν σχεδιάζουμε τις νέες μας κολεξιόν, iPhones και τα τηλέφωνα της Samsung για να σιγουρευτούμε ότι χωράνε στις τσέπες! Στη νέα μας κολεξιόν θα χωράει και το iPhone

J.Crew: «Κτά το σχεδιασμό των ρούχων μας λαμβάνουμε υπόψιν μας κάθε πτυχή της ζωής του κάθε αγοραστή μας ξεχωριστά. Η αλλαγή στη τεχνολογία των κινητών δεν αποτελεί εξαίρεση! Έτσι και το iPhone 6 θα ληφθεί υπόψιν στον σχεδιασμό»

Lee Jeans: «Φυσικά και θα λάβουμε υπόψιν το μέγεθος της νέας συσκευής και θα φτιάξουμε κάτι κολακευτικό και χρηστικό! Δεν είναι κάτι που θα γίνει κατ’ εξαίρεσίν, πάντα υπολογίζαμε τις ανάγκες των αγοραστών μας!»

Levi’s: «Χωρίς να συγκεκριμενοποιούμε το iPhone 6, ο στόχος μας πάντα θα είναι να σχεδιάζουμε προϊόντα που θα κάνουν τη ζωή των αγοραστών μας καλύτερη»

The post Οι οίκοι μόδας φτιάχνουν τις τσέπες τους ειδικά για το iPhone 6 Plus appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα