Οι φίλοι σου σε κοροϊδεύουν που είσαι σπιτόγατος; Έρευνες δείχνουν πως είσαι εξυπνότερος και με περισσότερα λεφτά!

13:29 4/2/2022 - Πηγή: iPop

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να ετοιμάζεσαι για μια βραδινή έξοδο με όλη την παρέα σου. Κάνε το λίγο εικόνα, έχετε μαζευτεί όλες μαζί, παίζετε επιτραπέζια λίγο πριν κάνετε μπάνιο, ενώ μετά ξεκινάτε να ντύνεστε και να βάφεστε. Διαλέγετε τα ψηλότερα τακούνια και το χρώμα κραγιόν που είναι ιδανικό για το πρόσωπό σας. Αυτός είναι ο ορισμός του girls night! Υπάρχει άραγε, κάτι καλύτερο από αυτό;

Εντάξει, ίσως υπάρχουν κάποια πράγματα που είναι λίγο καλύτερα ή τουλάχιστον σε κάνουν να νιώθεις πιο όμορφα, όπως το να μείνεις μέσα και αυτό είναι εντάξει.

Η καθημερινότητά σου είναι

δύσκολη, δουλεύεις πολλές ώρες ενώ παράλληλα έχεις να αντιμετωπίσεις και άλλες υποχρεώσεις, ενώ ο χρόνος που αφήνεις για να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς πραγματικά είναι ελάχιστος. Αυτό να ξέρεις πως θα είναι επιζήμιο για πολλούς άλλους τομείς της ζωής σου στο μέλλον.

Μερικές φορές η έξοδος μπορεί όντως να σου προσφέρει χαρά, αλλά υπάρχουν τόσοι άλλοι τρόποι για να διασκεδάσεις, όπως να δοκιμάσεις εκατοντάδες νόστιμα φαγητά, να πιείς ένα ποτό και φυσικά να παίξεις επιτραπέζια με την παρέα σου.

Επιπλέον, μη φοβάσαι να περάσεις ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σου. Μην σκέφτεσαι ότι είσαι λίγο «γιαγιά» για να μείνεις μέσα με ένα φλιτζάνι τσάι και ένα βιβλίο, γιατί μπορεί να είναι πραγματικά ό,τι καλύτερο για την ψυχική και σωματική σου υγεία, από το να κάνεις πάρτι μέχρι τις τέσσερις το πρωί κάθε εβδομάδα. Επιπλέον, έρευνες έχουν δείξει πως όταν περνάς ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σου μπορείς να γίνεις πιο έξυπνη!

4 παιχνίδια που απαιτούν μόνο στυλό και χαρτί για ατελείωτο γέλιο με την παρέα σου

3 βασικά οφέλη του να μένεις σπίτι – Δεν μπορείς να φανταστείς πόσα σου προσφέρει Εξοικονομείς χρήματα

Εντάξει η αλήθεια είναι πως δε χρειάζεται πολύ μυαλό για να καταλάβει κάποιος πως όταν μένει στο σπίτι δεν χαλάει πολλά χρήματα.

Έτσι, εάν περιορίσεις τον χρόνο που ξοδεύεις έξω και αντ’ αυτού απολαύσεις ένα γεύμα στο σπίτι, ένα φτηνό μπουκάλι κρασί και χουχουλιάσεις βλέποντας Netflix, το πορτοφόλι σου θα σε ευχαριστεί γι’ αυτό το δώρο. Μπορείς πάντα να χρησιμοποιήσεις τα χρήματα που έχεις εξοικονομήσει σε κάτι πραγματικά υπέροχο στο μέλλον.

Οι 5 πιο ρομαντικές ταινίες όλων των εποχών που δεν χορταίνω να βλέπω

PexelsΘα έχεις πραγματικά λίγο χρόνο με τον εαυτό σου

Δεν ξέρω για εσένα, αλλά το να μεγαλώνω σίγουρα με έχει διδάξει ότι δεν μπορώ να συνεχίσω να προσποιούμαι ότι είμαι 20 και το hangover μπορεί να ξεπεραστεί εύκολα. Το να πίνεις ως ενήλικας σε σχέση με το να πίνεις ως «νεαρός» ενήλικας είναι αρκετά διαφορετικό και το σώμα σου το γνωρίζει και η αλήθεια είναι, πως είναι σπουδαίο να περνά ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σου.

Μπορείς να παρακολουθήσεις μια παράσταση που ήθελες να δεις εδώ και καιρό, να κάνεις λίγη ενδοσκόπηση, να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι, να περάσεις χρόνο με την οικογένειά σου ή απλώς να κάνεις μια βόλτα και να απολαύσεις τη φύση. Θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και τον εαυτό σου με υγιή τρόπο.

Μπορεί πραγματικά να γίνεις πιο έξυπνη

Εάν είσαι έξω κάθε βράδυ διασκεδάζοντας, οι κοινωνικές σου ανάγκες εκπληρώνονται πλήρως. Τι γίνεται όμως με τις ψυχικές σου ανάγκες; Ο φθηνότερος και πιο εύκολος τρόπος για να γίνεις εξυπνότερη είναι να διαβάσεις ένα βιβλίο.

Η επιστήμη έχει ήδη αποδείξει ότι δεν γεννιέσαι με όριο στις δυνατότητές σου. Είσαι ένα πλάσμα που μπορεί να αλλάξει, να αναπτυχθεί και ναι, να κάνει πράγματα που σε κάνουν πιο έξυπνη. Έτσι, όταν περιορίζεις τον χρόνο σου έξω από το σπίτι, μπορείς να αυξήσεις τον χρόνο που μαθαίνεις κι εξελίσσεσαι.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Οι φίλοι σου σε κοροϊδεύουν που είσαι σπιτόγατος; Έρευνες δείχνουν πως είσαι εξυπνότερος και με περισσότερα λεφτά! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα