Οι εργαζόμενοι στις κοινωνικές δομές κατά της Κυβέρνησης

13:56 15/2/2016 - Πηγή: iPop

Οι οργισμένοι εργαζόμενοι στις κοινωνικές δομές ενώ πρώτα συγκεντρώθηκαν έξω από το υπ. Εργασίας κατευθύνθηκαν επίσης και στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκονται στην πλατεία Κουμουνδούρου.

Στις 13:30 οι εργαζόμενοι των ΟΤΑ θα συναντηθούν τελικά με τον Γιάννη Μπαλάφα, ενώ στις 16:00 θα πραγματοποιήσουν συνάντηση με τη Θεανώ Φωτίου.

Οι διαδηλωτές οι οποίοι βρέθηκαν έξω

από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ φώναζαν συνθήματα. Έτσι, ο Πέτρος Καραγεώργος ο οποίος είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, αποφάσισε να κατέβει στο δρόμο για να συνομιλήσει μαζί τους. Οι τόνοι, όμως, ανέβηκαν όταν οι αγανακτισμένοι εργαζόμενοι δε δέχτηκαν να μιλήσουν πιο ήρεμα. Τότε, ο Πέτρος Καραγεώργος τους είπε:

Όταν φωνάζατε εσείς ήταν καλά ε; Τώρα δεν θέλετε. Εμείς θα φωνάξουμε. Αν συνεχιστεί αυτή η εικόνα θα φύγω. Γιατί ήρθατε εδώ; Για την τηλεόραση ή για το πρόβλημα

Οι εργαζόμενοι των ΟΤΑ στις δομές αντιμετώπισης της φτώχειας επίσης βρέθηκαν στο Υπουργείο από τις 8 το πρωί της Δευτέρας, ενώ λίγο μετά τις 11:00 απέκλεισαν την διέλευση οχημάτων από την οδό Σταδίου.

Αξίζει να τονιστεί πως οι συμβάσεις των εργαζομένων στις κοινωνικές δομές λήγουν στο τέλος Ιουνίου, ενώ ήδη είναι απλήρωτοι τους τελευταίους έξι μήνες.

Όπως επιβεβαίωσαν στην εκπομπή Live U της Πόπης Τσαπανίδου οι διαδηλωτές ζητούν να έχουν άμεσα συνάντηση με την αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου. Καθώς, όπως τονίζουν αν και είχαν ραντεβού για σήμερα αυτό ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή.

photo:SOOC / Konstantinos Tsakalidis

The post Οι εργαζόμενοι στις κοινωνικές δομές κατά της Κυβέρνησης appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα