Οι 20 καλύτερες φωτογραφίες του 2016 από το φακό του Reuters

16:12 24/12/2016 - Πηγή: iPop

Οι 20 καλύτερες φωτογραφίες του 2016 από το φακό του Reuters από στιγμές που μας έκοψαν την ανάσα αλλά μας χάρισαν και άπειρο γέλιο!

Καθώς πλησιάζει το τέλος του πολύ δύσκολου 2016 το πρακτορείο ειδήσεων και φωτογραφιών, Reuters, κυκλοφόρησε τις καλύτερες φωτογραφίες της χρονιάς.

Να σημειωθεί ότι το Reuters

κυκλοφόρησε μία σειρά 100 φωτογραφιών από διάφορους τομείς -πολιτική, φυσικά φαινόμενα αλλά και celebrities- αλλά εμείς επιλέξαμε τις καλύτερες 20!

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την επική φωτογραφία με τον Usain Bolt ο οποίος κατά τη διάρκεια αγώνα στου Ολυμπιακούς του Ρίο έριξε ένα χαμόγελο στον φωτογραφικό φακό.


Picture: Reuters/ Kai Pfaffenbach

Μία χιλιανή διαδηλώτρια κοιτάει στα μάτια έναν αστυνομικό των ΜΑΤ σε διαδήλωση για το στρατιωτικό πραξικόπημα του 1973.

Picture: Reuters/Carlos Vera

Ένας άνδρας από την βρετανική φρουρά λιποθυμά κατά το Horseguards Parade, το ετήσιο event το οποίο είναι κομμάτι της τελετής Trooping the Colour, στις 11 Ιουνίου του 2016.

Picture: Reuters/ Dylan Martinez

23 τεράστια pandas, ένα είδος υπό εξαφάνιση, γεννήθηκαν το 2016 και παρουσιάστηκαν στο Chengdu Research Base.

Picture: Reuters/China Daily Information Corps

Μία γυναίκα είναι πληγωμένη από την αεροπορική επίθεση στο παλιό Χαλέπι της Συρίας στις 28 Απριλίου του 2016.

Picture: Reuters/ Abdalrhman Ismail

Αφού διεσώθη στις ακτές της Λιβύης, αυτός ο άνδρας τρώει ένα μπισκότο στο Migrant Offshore Aid Station, στις 23 Ιουνίου του 2016.

Picture:Reuters/ Darrin Zammit Lupi

Τα φαινόμενα μερικές φορές απατούν και ο φακός παίζει παιχνίδια, έτσι ο φωτογράφος του Reuters έπιασε ένα «τρυφερό» ενσταντανέ μεταξύ της Άνγκελα Μέρκελ και του Μπάρακ Ομπάμα στο Βερολίνο στις 17 Νοεμβρίου του 2016.

Picture: Reuters/ Fabrizio Bensch

Υπό το άγρυπνο βλέμμα του Ντόναλντ Τραμπ απάντησε η Χίλαρι Κλίντον στις ερωτήσεις κατά την διάρκεια του προεδρικού debate, στις 10 Οκτωβρίου του 2016.


Picture: Reuters/ Rick Wilking

Ο David Cameron και η οικογένεια του φεύγουν από το νούμερο 10 της Downing Street κατά την τελευταία μέρα του στο γραφείο του Πρωθυπουργού στις 13 Ιουλίου του 2016.

Picture: Reuters/Stefan Wermuth

Ένα σπίτι πλημμυρισμένο μετά τον τυφώνα Matthew, στις 11 Οκτωβρίου του 2016.

Picture: Reuters/Carlo Allegri

Ο φακός του Έλληνα φωτογράφου Αλέξανδρου Αβραμίδη έπιασε μία γλυκόπικρη στιγμή με μικρά προσφυγόπουλα να παίζουν με ένα λασπωμένο αρκούδο στα σύνορα Ελλάδας- ΠΓΔΜ στις 15 Μαρτίου του 2016.

Picture: Reuters/ Alexandros Avramidis

Ένα emu (είδος στρουφοκαμήλου) τρέχει να γλιτώσει από την πυρκαγιά στο Potrero της California στις 20 ιουνίου του 2016.


Picture: Reuters/Mike Blake

Μιξάροντας τα μουσικά ήδη, Beyoncé και Chris Martin κατά τη διάρκεια του half-time στο NFL’s Super Bowl 50.


Picture: Reuters/ Lucy Nicholson

Μία Μουσουλμάνα γυναίκα στέκεται στην θάλασσα στο Τελ Αβίβ ενώ μία Ισραηλινή γυναίκα στέκεται λίγο πιο πίσω, στις 23 Αυγούστου του 2016.


Picture: Reuters/ Baz Ratner

Ένας διαδηλωτής χρησιμοποιεί μία ρακέτα του τένις για να επιστρέψει στα ΜΑΤ ένα δακρυγόνο στη Γαλλία στις 2 Ιουνίου του 2016.

Picture: Reuters/Stephane Mahe

Ένα κορίτσι ικετεύει στους δρόμους της Douma της Συρίας να την βοηθήοσυν να πληρώσει τους λογαριασμούς του νοσοκομείου για τον πατέρα της ο οποίος βρίσκεται στα αναπηρικό καρότσι. 3 Φεβρουαρίου 2016.

Picture: Reuters/Bassam Khabieh

Ο χρυσός Παραολυμπιονίκης Όσκαρ Πιστόριους χωρίς τα προσθετικά του μέλη κατά τη διάρκεια της 3ης μέρας της ακροαματικής διαδικασίας για τον φόνο τθς συντρόφου του Reeva Steenkamp, στο Pretoria High Court, της South Africa στις 15 Ιουνίου του 2016.

Picture: Reuters/Siphiwe Sibeko

O πάπας Φρανκίσκος στην πύλη του Auschwitzμπροστά στην πινακίδα «Arbeit Macht Frei» (Η εργασία σε κάνει ελεύθερο) στις 29 Ιουλίου του 2016.

Picture: Reuters/Filippo Monteforte/Pool

Ένα remote-controlled plane σε σχήμα σκούπας, πετάει πάνω από μία γειτονιά την ώρα που δύει ο ήλιος κατά την διάρκεια του Halloween στο Encinitas της California, στις 31 Οκτωβρίου του 2016.

Picture: Reuters/Mike Blake

Καναδάς, 7 Μαϊου του 2016. Χωρίς σχόλια.

Picture: Reuters/Mark Blinch

The post Οι 20 καλύτερες φωτογραφίες του 2016 από το φακό του Reuters appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα