Οι 10 πιο εντυπωσιακές βραδινές εμφανίσεις για το 2016

14:29 25/12/2016 - Πηγή: iPop

Οι 10 πιο εντυπωσιακές βραδινές εμφανίσεις για το 2016, λίγα 24ωρα πριν τελειώσει το έτος!

Το 2016 ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά για σχεδόν όλους τους τομείς σ’ ολόκληρο τον πλανήτη. Τα πρωτοσέλιδα φέτος γέμισαν με νεκρολογίες και συγκλονιστικές πολιτικές εξελίξεις, αλλά το κόκκινο χαλί συνέχισε να είναι ένα μέρος όπου η δεξιοτεχνία, το forward-thinking design- και ιδιαίτερα φέτος – υπερβολική επίδειξη ποδιών έλαβαν χώρα! Επιλέξαμε τα 10 φορέματα που θα μείνουν στην ιστορία μαζί με τις ειδήσεις.

Bella Hadid
φορώντας Alexandre Vauthier

Η Bella Hadid φορώντας Alexandre Vauthier θα μπορούσε να σταματήσει την κυκλοφορία στους δρόμους αλλά δεν το έκανε, αντ’ αυτού έκανε το δικό της μεγάλο βήμα μπροστά και σταμάτησε να είναι στη σκιά της μεγάλης της αδερφής!


CREDIT: PABlake Lively με Vivienne Westwood

Στο κόκκινο χαλί από το Cannes Film Festival, η Lively έζησε τη δική της στιγμή του παραμυθιού καθώς το Vivienne Westwood φόρεμα που επέλεξε με τα στενό μπούστο με τα διαμάντια και τα layers της φούστας, θύμιζαν την Σταχτοπούτα!

CREDIT: PADakota Johnson φορώντας Dior

Αυτή τη χρονιά, το κόκκινο είχε την τιμητική του αλλά το συγκεκριμένο κατακόκκινο Dior που επέλεξε η Johnson στα Baftas, απέδειξε ότι δεν είναι ένα από τα πολλά!

CREDIT: PAKim Kardashian West με Roberto Cavalli

Η εξαφανισμένη -πλέον- Kim Kardashian West εμφανίστηκε στο Vogue 100 gala με μία δημιουργία που φέρει την υπογραφή του Peter Dundas, η οποία κάλυπτε τα βασικά σημεία!

CREDIT PA

Η Δούκισσα του Cambridge με Preen by Thornton Bregazzi

Αυτό το κόκκινο φόρεμα ξεχωρίζει ως η πιο αξέχαστη εμφάνιση της Kate Middleton των τελευταίων 12 μηνών. Το επέλεξε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στον Καναδά.


CREDIT REXJulianne Moore in Chanel Couture

Ένα χρόνο μετά την απόκτηση του Oscar, η Moore απέδειξε ότι το μαύρο δεν χρειάζεται να θεωρείται η ασφαλής επιλογή στα 2016 Academy Awards. Η contemporary formation από τις τιράντες του Chanel Couture φορέματος (το οποίο φορούσε η Kendall Jenner στην επιδειξη μόδας) έδωσε μία μοντέρνα πινελιά στο μακρύ μαύρο φόρεμα!

CREDIT PAMichelle Obama επιλέγοντας Atelier Versace

Κατά την διάρκεια των 8 ετών στον Λευκό Οίκο, η Michelle Obama έχει επιλέξει πολλές φορές να φορέσει κάποια δημιουργία σχεδιαστών που έχουν την ίδια καταγωγή με τον καλεσμένο της. Στο τελευταίο δείπνο ως πρώτη Κυρία, στο οποίο καλεσμένος ήταν ο πρώην Πρωθυπουργός της Ιταλία ςκαι η σύζυγός του, αυτή η δημιουργία Versace δεν ήταν μόνο μία πολιτική δήλωση αλλά επιβεβαίωσε κάτι που ήδη ξέραμε για την κα Ομπάμα. Είναι θαραλλέα όχι μόνο με τα ρούχα αλλά και τις δηλώσεις της.

CREDIT PALily Donaldson με Burberry

Το 2016 ήταν ένα σημαντικό έτος για την Lily Donaldson στο κόκκιο χαλί! Στα Evening Standard Theatre Awards τον Νοέμβριο -2 βδομάδες πριν περπατήσει περπατήσει στην επίδειξη μόδας της Victoria Secret – το μοντέλο έφερε μία πινελιά του παλιού Hollywood.


CREDIT PAZoe Saldana φορώντας Dolce & Gabbana

Το φόρεμα των Dolce & Gabbana με τα χιλιάδες καλειδοσκοπικά φτερά και έναν κορσέ από τούλι κέντρισε όλα τα βλέμματα καθώς θα μπορούσε να είναι κομμάτι του Metropolitan Museum of Art.


CREDIT PALady Gaga φορώντας Atelier Versace

Αφήνοντας τις εκκεντρικότητες τις στην άκρη, η Lady Gaga επέλεψε ένα κομψό φόρεμα απο μαύρο βελούδο στις Χρυσές Σφαίρες τον Ιανουάριο.


CREDIT GETTYClaire Danes με Zac Posen

Η Claire Danes εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί του Met Gala 2016 με μία γαλάζια δημιουργία του Zac Posenκαι θύμισε παραμύθι -τρέμε Blake Lively!


CREDIT Getty Images

The post Οι 10 πιο εντυπωσιακές βραδινές εμφανίσεις για το 2016 appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα