Ο Βασίλης Μπισμπίκης έδωσε spoiler για τις Άγριες Μέλισσες

15:26 28/1/2021 - Πηγή: iPop

Ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα και έδωσε spoiler για τις Άγριες Μέλισσες!

Ο ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του, τον Μάνο Βόσκαρη, για τον οποίο αποκάλυψε ότι θα γίνει ακόμα πιο σκληρός και στα επόμενα επεισόδια θα δούμε ακραία σκηνικά. Είπε ότι μπορεί να φτάσει στο σημείο να σκοτώσει και κάποια γυναίκα στη σειρά, χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

Μάλιστα ο ίδιος είπε ότι θα ήθελε πολύ να δει τον

ήρωά του να “σπάει” καταλαβαίνοντας τι άνθρωπος είναι, αλλά δεν γνωρίζει εάν θα συμβεί κάτι τέτοιο.

«Ο Μάνος Βόσκαρης είναι ένας χαρακτήρας που δεν έχει καμία ρωγμή, είναι απόλυτα κακός», εξήγησε αρχικά ο ηθοποιός ενώ στη συνέχεια έκανε την αποκάλυψη λέγοντας:

Ο Βόσκαρης θα γίνει ακόμα πιο σκληρός, θα γίνει πολύ σκληρός με τις γυναίκες. Θα δείτε με ποιο τρόπο. Θα φτάσει σε πιο ακραία πράγματα, πολλά μπορούν να γίνουν. Μπορεί να σκοτώσω και κάποια

Το spoiler για τις Άγριες Μέλισσες που έδωσε ο Βασίλης Μπισμπίκης:Ποιες θα είναι οι αποχωρήσεις από τη σειρά;

Ο λόγος για τους Αργύρη Πανταζάρα (Τάκης Δοξαράς), τον Χάρη Σώζο (Σωκράτης Θέμελης) και τη Νεφέλη Κουλούρη (Δόμνα). Όλοι θα αποχωρήσουν από το πασίγνωστη ελληνική σειρά πριν το τέλος της φετινής σεζόν, ωστόσο δεν έχει γίνει ο τρόπος με τον οποίο θα «αποχαιρετήσουν». Παράλληλα, όμως, με τις αποχωρήσεις των παραπάνω ηθοποιών υπάρχουν σκέψεις για τον ρόλο του Βασίλη Μπισμπίκη (Μάνος Βόσκαρης). Δεν είναι ακόμα σίγουρο το πότε θα ολοκληρωθεί ο ρόλος του.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο Βασίλης Μπισμπίκης έδωσε spoiler για τις Άγριες Μέλισσες εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα