Ο τρόπος που μιλάς και κινείσαι, δείχνει την ενέργειά σου και επηρεάζει τους γύρω σου

08:31 7/9/2022 - Πηγή: iPop

Τι ενέργεια εκπέμπεις σαν άνθρωπος στους γύρω σου; Συνήθως οι άνθρωποι έχουμε μια ενέργεια που μας συνοδεύει, άλλοι είμαστε περισσότερο ευχάριστοι, άλλο λιγότερο. Κάποιες φορές η ενέργεια που έχουμε ακόμα και αν δεν αρθώσουμε ούτε μια λέξη μπορεί να πει περισσότερα από αυτά που λένε οι λέξεις. Η σιωπή έχει περισσότερη δύναμη, είτε στη θετική είτε στην αρνητική ενέργεια του ανθρώπου. Φυσικά οι άνθρωποι που έχουν γενικά φωτεινή ενέργεια, δεν μπορούν να είναι έτσι μονίμως. Είναι αδύνατον να ζούμε συνεχώς σε ένα ροζ συννεφάκι όσο και αν το

θέλουμε. Υπάρχουν στη ζωή μας προκλήσεις, κάθε μέρα δεν είναι ίδια.

Τι ενέργεια εκπέμπεις στους γύρω σου;

Πόσες φορές δεν έχουμε ένα διάλογο με κάποιον άνθρωπο και ξεφεύγει η κουβέντα και μπορεί να μην ειπωθούν βαριές κουβέντες, να μην ξεφύγουν τα όρια και να υπάρχει πολιτισμός στην κουβέντα, όμως από τον τρόπο που μιλήσατε η ενέργεια που έμεινε μετά στο χώρο ήταν βαριά. Πάρα πολλές φορές και είναι φυσιολογικό όταν έχουμε συναναστροφή με ανθρώπους να μην είναι όλα καλά.

Ο άνθρωπος που τα έχει καλά με τον εαυτό του συνολικά, μπορεί να επικοινωνήσει επιτυχώς με τους γύρω του. Μπορεί με την λεκτική του επικοινωνία να μην θέλει να ξεφύγει η κατάσταση όμως η εξωλεκτική του επικοινωνία καθρεφτιζει ότι κάποιο όριό του έχει ξεπεραστεί.

Οι άνθρωποι απαντούν με τον ίδιο τρόπο πίσω

Αν έχεις μια συγκεκριμένη αρνητική ενέργεια συνεχώς, μόνο η μάνα σου μπορεί να την αντέξει και αυτή με κάποιο μέτρο φαντάζομαι. Δεν μπορείς να έχεις μια συγκεκριμένη ενέργεια και να περιμένεις να πάρεις πίσω μια άλλη. Ακόμα και αν δεν είπες ούτε μια κουβέντα, ο τρόπος που κινήθηκες στο χώρο, τα μούτρα, ο τρόπος κούνησες το πόδι σου, το ότι έλειπε το χαμόγελό σου, μίλησε από μόνο του.

Οι άνθρωποι που δεν είναι ενεργειακά βαμπίρ πάντα. Που δεν μπαίνουν μέσα σε ένα χώρο σαν σίφουνες και δεν τον ρουφάνε από τον τρόπο που στέκονται και μιλάνε μιλάω για τους άλλους, εκείνους που γενικά το έχουν βρει και δεν παλεύουν με τον εαυτό τους καθημερινά. Παρά μόνο τις μέρες που ξύπνησαν με στραβή διάθεση, ή τις μέρες που κάτι τους έκανε να αντιδράσουν με αυτή τη συμπεριφορά.

UnsplashΝα είσαι ο εαυτός σου χωρίς παίρνεις στο πέρασμά σου τα πάντα

Φυσικά είναι ουτοπικό το σενάριο να είμαστε συνεχώς μέσα στην τρελή χαρά! Δεν γίνεται απλά και αν είσαι σε ένα περιβάλλον που δεν μπορείς να δείξεις ποιος είσαι πραγματικά, είσαι σε λάθος δωμάτιο. Φρόντισε όμως να μην είναι οι άλλοι γύρω σου σάκοι του μποξ όταν κάτι σε εκνευρίσει ή σε θυμώσει. Ακόμα και αν δεν το επικοινωνήσεις με λεκτική επικοινωνία και δεν ειπωθούν κουβέντες για τις οποίες ίσως ντραπείς αύριο, ο τρόπος σου είναι και αυτός ένας τρόπος να επικοινωνείς εξωλεκτικά και αφήνεις αντίκτυπο στους άλλους ανθρώπους.

Βρες τι είναι αυτό που σε ενοχλεί, είναι κάποιο όριο που διαταράχθηκε, είναι δικά σου θέματα που έχεις αφήσεις άλυτα; Ό,τι και αν είναι βρες τη δύναμη να κοιτάξεις μέσα στην ψυχή σου και να σε βοηθήσεις να το ξεπεράσεις και αυτό. Και οι άλλοι δεν σου φταίνε σε τίποτα. Αν είχες κάποια ενέργεια για την οποία μπορεί να ένιωσες ότι οι άλλοι γύρω σου μπορεί να πληγώθηκαν βρες τη δύναμη και ζήτα συγγνώμη, δείχνει δύναμη.

«Γινόμαστε οι 5 πιο κοντινοί μας άνθρωποι;» Μύθος ή αλήθεια; Και τι λέει η επιστήμη γι’ αυτό;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο τρόπος που μιλάς και κινείσαι, δείχνει την ενέργειά σου και επηρεάζει τους γύρω σου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ο τρόπος που μιλάς και κινείσαι,δείχνει την ενέργειά σου και επηρεάζει τους γύρω σου