Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον Κ. Μητσοτάκη να ξεκαθαρίσει αν θέλει να κλείσει η αξιολόγηση

15:52 12/2/2017 - Πηγή: iPop

Κάλεσμα στον Κ. Μητσοτάκη να ξεκαθαρίσει αν θέλει να κλείσει η αξιολόγηση απευθύνει μέσω ανακοίνωσης του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αιχμές κατά του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, είχε αφήσει από το βήμα της Βουλής την Παρασκευή ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος είχε υπογραμμίσει, πως ο Κ. Μητσοτάκης επιθυμεί μόνο το να ρίξει την Κυβέρνηση.

Στην

ανακοίνωση της η Κυβέρνηση αναφέρει χαρακτηριστικά:

Σήμερα, ο κ. Βλάχος δήλωσε δημόσια τη διαφωνία του με τη δήλωση του κ. Γεωργιάδη για το μη κλείσιμο της αξιολόγησης. Εντούτοις, δυστυχώς για τον κ. Βλάχο, αλλά και για τη χώρα, αυτή είναι η επίσημη θέση της ΝΔ

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Σήμερα, ο κ. Βλάχος δήλωσε δημόσια τη διαφωνία του με τη δήλωση του κ. Γεωργιάδη για το μη κλείσιμο της αξιολόγησης. Εντούτοις, δυστυχώς για τον κ. Βλάχο, αλλά και για τη χώρα, αυτή είναι η επίσημη θέση της ΝΔ.

Τη στιγμή που ακόμα και ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν μιλά ευθέως για την ανάγκη άμεσης ολοκλήρωσης της αξιολόγησης διότι ελλοχεύει κίνδυνος για τη σταθερότητα της Ευρώπης, ο κ. Μητσοτάκης ζητάει εκλογές, και ο αντιπρόεδρός του εκλαϊκεύει τη γραμμή: να μην κλείσει τίποτα, αρκεί να πέσει η κυβέρνηση.

Ερώτημα: αυτό θα ζητήσει αύριο από την κ. Μέρκελ; Αν ναι, ας το πει καθαρά. Αν όχι, οφείλει να αποπέμψει τώρα, πριν ταξιδέψει στο Βερολίνο, τον κ. Γεωργιάδη από τη θέση του αντιπροέδρου της ΝΔ».

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας: Δεν θα επιτρέψουμε άλλα παιχνίδια για το μέλλον της Ευρώπης- Video

photo:Konstantinos Tsakalidis/SOOC

The post Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον Κ. Μητσοτάκη να ξεκαθαρίσει αν θέλει να κλείσει η αξιολόγηση appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα