Ο σκύλος σου έχει γαστρεντερίτιδα; Όσα πρέπει να κάνεις

15:27 30/10/2016 - Πηγή: iPop

Δεν είναι σπάνιο αλλά σύνηθες φαινόμενο ο σκύλος παθαίνει γαστρεντερίτιδα. Τα συμπτώματα της, που είναι ο εμετός αλλά και ο έντονος κοιλιακός πόνος, κάνουν τον πιστό σου φίλο να υποφέρει και δεν ξέρεις πως να το διαχειριστείς. Μην αγχώνεσαι! Εμείς είμαστε εδώ και θα σου πούμε όσα πρέπει να κάνεις.

Τι να κάνεις αν ο σκύλος σου έχει γαστρεντερίτιδα;Μην τον αφήνεις χωρίς νερό: Ανανέωσε συνεχώς το μπολάκι του με το νερό. Μην αφήνεις τον σκύλο
σου να διψάει γιατί είναι πολύ πιθανό λόγω των εμετών να πάθει αφυδάτωση ο οργανισμός του.Προσοχή στην τροφή: Ξέχνα τα μεγεζάκια και τις λιχουδιές. Τη συγκεκριμένη στιγμή θα κάνουν κακό στον σκύλο σου και θα του δημιουργήσουν ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα από αυτό που ήδη έχει.Ακολούθησε κατά γράμμα τις συμβουλές του γιατρού: Ό, τι σου πει ο γιατρός ακριβώς αυτά θα πρέπει να κάνεις. Μην βγάζεις γιατροσόφια από το μυαλό σου και φυσικά μην ακολουθείς όσα σου λέει ο κάθε άσχετος.Κράτησε τον σκύλο σου ζεστό: Η γαστρεντερίτιδα μπορεί να κάνει το σκύλο σου να κρυώσει. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι στο κρεβατάκι του να βάλεις μια κουβερτούρα. Έτσι, ο σκύλος σου θα νιώσει ζεστασιά.
Σημείωση!

Αν δεις πως τα συμπτώματα της γαστρεντερίτιδας συνεχίζονται για τουλάχιστον τρεις ημέρες ξαναπήγαινε το σκύλο σου στον γιατρό αμέσως.

The post Ο σκύλος σου έχει γαστρεντερίτιδα; Όσα πρέπει να κάνεις appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα