Ο secret Santa της ήταν ο Bill Gates και κάπως έτσι τερμάτισε τα Χριστούγεννα!

15:22 17/12/2016 - Πηγή: iPop

Το γνωστό Αμερικάνικο έθιμο με τον secret Santa όλοι το γνωρίζουμε, η συγκεκριμένη, όμως, χρήστρια του Reddit θα μάθαινε πως ο δικός της secret Santa της ήταν ο Bill Gates δεν το περίμενε! Και κάπως έτσι τερμάτισε τα Χριστούγεννα…

Πώς θα αντιδρούσες αν λάμβανες μέρος στο secret Santa

concept του Reddit και όταν σου ερχόταν το δέμα σου έβλεπες πως ο δικός σου μυστικός Άγιος Βασίλης είναι o πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη;;;;; (να θυμίσουμε πως στην αρχή του 2016 ο απολογισμός της περιουσίας του έφτανε τα 87.4 δις δολάρια) Μάλλον θα σου έπεφτε το σαγόνι -όπως συνέβει και στην χρήστρια με το username Aerrix.

Για να πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή, όπως εξηγεί η ίδια όταν έφτασε στην πόρτα της το δέμα δεν περίμενε αυτό που αντίκρυσε στην συνέχεια!

Σύμφωνα, λοιπόν, με το Secret Santa profile της στο Reddit η Aerrix τόνισε ότι λατρεύει τα video games, the Legend of Zelda series, Mario, “The Little Mermaid,” “Harry Potter,” και The League of Legends. Παράλληλα, η φωτογραφία στο profile της δείχνει εκείνη με τον σκύλο της Claire και τον σύζυγό της. Και ο Secret Santa της, ακα ο Bill Gates έστειλε τα δώρα των ονείρων της χρήστριας!

Η ίδια προφανώς και έμεινε με το στόμα ανοικτό καθώς κάτω από μία μεγάλη ποσότητα από bubble wrap ήταν μία φωτογραφία. ΏΠΑ όχι απλά μία οποιαδήποτε φωτογραφία, αλλά η εικόνα του Bill Gates ντυμένο σαν τον Άγιο Βασίλη να κρατάει την συγκεκριμένη κάρτα που είχε εκείνη πλέον στα χέρια της.

BILL GATES IS MY FREAKIN SANTA!!!!!!!! είπε η ίδια στον σύζυγό της και στη συνέχεια στη μητέρα της με την οποία άνοιξαν δια τηλεφώνου ΟΛΑ τα δώρα …και πίστεψε με ήταν πολλά!

Ας αρχίσουμε, λοιπόν, με το τι δώρα έστειλε ο secret santa στην υπερτυχερη γυναίκα!

Zelda γάντια για την ίδια και το σκύλο της, ένα XBOX One Minecraft Edition με ασύρματα χειριστήρια, ένα ζευγάρι παντόφλες, ένα βιβλίο μαγειρικής Cajun (για να ταιριάζει με το μαγείρεμα του θείου της),μία Zelda κουβέρτα, ταινίες και πολλά, πολλά άλλα.

Να σημειωθεί ότι η πλειοψηφία των δώρων έφεραν χειρόγραφα σημειώματα από τον ίδιο τον Bill Gates, όπως αυτό στο βιβλίο μαγειρικής!

Οι αγαπημένες ταινίες του Bill Gates τις οποίες έστειλε στην χρήστρια του Reddit!

Προφανώς και έφτιαξε μία φωτογραφία με όλους μαζί στην οποία έγραψε ευχές για τα Χριστούγεννα!

…Γιατί όταν σου χαρίζει ο Bill Gates μία κονσόλα του Xbox χρειάζεται να σου αναφέρει σε χειρόγραφο post it ότι το λατρεύει και ο ίδιος και θεώρησε ότι θα της αρέσει!

Και φυσικά πακέτο πήγε και δώρο η νέα εκδοχή του κλασικού nintedo!

Παιχνίδια για το xbox και gold συνδρομή για το xbox live… ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

Και φυσικά όλα τα wireless χειριστήρια του xbox σε όλα τα χρώματα, για να έχει και επιλογές!

Νομίζω, ότι του χρόνου θα συμμετάσχω ΚΑΙ ΕΓΩ στο Reddit Secret Santa και θα παρακαλάω να μου τύχει ο Bill Gates!

The post Ο secret Santa της ήταν ο Bill Gates και κάπως έτσι τερμάτισε τα Χριστούγεννα! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα